1. Home>
  2. Om oss>

Nyheter & Presse

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. Du finner også masse nyttige tips og inspirasjon i vår blogg.

LOGA All-in-One Suite

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. 

Sjekk ut bloggen vår
LOGA All-in-One Suite
GP-FINAL_1200x800

SD Worx kjøper opp den polske SAP HR-markedslederen Gavdi Polen og styrker HR- og lønnsområdet i Polen

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt opp Gavdi Polen, markedslederen innen SAP HR-løsninger i Polen, fra danske Gavdi Group. Gavdi Polen, med hovedkontor i Warszawa, leverer SAP HCM (Human Capital Management), SAP SuccessFactors konsulent- og applikasjonsforvaltningstjenester. Selskapet har også egenutviklede løsninger som er kompatible med SAP HR-programvare og utvider kapasiteten. Gjennom dette oppkjøpet styrker SD Worx sine SAP HR-funksjoner for å hjelpe kunder i mellommarkedet og bedriftssegmentet med løsninger for HR og lønnsavregning.

workation

Norge på topp i Europa når det kommer til «workation»

SD Worx gjennomførte nylig en undersøkelse om arbeid i utlandet.  Over 5000 arbeidsgivere og rundt 16.000 ansatte i 16 europeiske land deltok. Ifølge undersøkelsen leder Norge an, hvor 51 prosent har mulighet til å jobbe fra utlandet uten å ta ut ferie. Frankrike ligger på bunn hvor det samme tallet er 20 prosent.

 

vczy

Ny undersøkelse: 1 av 10 kunne tenkt seg mindre ferie

Ferien nærmer seg og overraskende nok skulle omtrent 10 prosent av oss ønske at vi kunne tatt mindre fri. 6 prosent av disse ville gjerne hatt litt mindre ferie, mens de resterende ville hatt mye mindre ferie. Her er vi på topp i Europa. Samtidig ønsker 4 av 10 seg litt mer ferie, og 31,3 prosent er fornøyde med mengden de har.

CVC

SD Worx ønsker den ledende investeringsforvalteren CVC velkommen og er nå klar for å akselerere europeisk vekst

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, ønsker CVC Strategic Opportunities II velkommen som ny partner og minoritetsaksjonær. WorxInvest, den nåværende aksjonæren i SD Worx, forblir majoritetsaksjonær og vil beholde 77,5% av SD Worx. Den ekstra kapitalen generert av transaksjonen vil bli investert for å akselerere gjennomføringen av SD Worx' europeiske vekstplaner.

Phone App

Digitalisert arbeidsplass – Norge på bunn i Europa

Stadig flere norske organisasjoner gjør det de kan for å optimalisere sine ansattes digitale jobbopplevelse, men mer enn en tredjedel av norske ansatte (37 prosent) sier de sliter med å holde tritt med all digitaliseringen. 

Lønnspaket

Fire av ti nordmenn synes lønnen er urettferdig 

I en stram økonomi blir stadig flere bevisste på lønnsforskjeller i både organisasjonen og på markedet. Ifølge en fersk undersøkelse svarer 37 prosent av nordmenn at de ikke opplever lik lønn for likt arbeid internt i organisasjonen sin.  

woman in office doing presentation

Rundt 1 million får baksmell i 2023

En fersk undersøkelse viser at Norge er nest best i klassen når det kommer til lønnssystemer i Europa. Likevel fortviler mange over skattesystemet når lønn skal kjøres. Det kan føre til flere baksmeller.

Digital increasing bar graph with businessman hand overlay

SD Worx fortsetter sin vekststrategi og rapporterer gode resultater for 2022

SD Worx, en av de ledende europeiske leverandørene av HR-løsninger, oppnådde en konsolidert omsetning  på 962,1 millioner euro  i 2022,  en økning på +12,1 % sammenlignet med 2021 (858,1 millioner euro). EBITDA vokste til 136,7 millioner euro, eller 18,3% mer sammenlignet med 2021 (115,6 millioner euro). Netto overskudd steg til 81 millioner euro, en økning på 73,1 % sammenlignet med 2021 (46,8 millioner euro).

Blomst i lys

Store fremskritt i viktige miljøspørsmål

Høsten 2022 utførte SD Worx en vellykket resertifisering av sitt nordiske miljøstyringssystem, ISO 14001. Vi har også kartlagt vårt karbonutslipp og kan derfor iverksette tiltak for å redusere disse utslippene.

  • Previous
  • 1
  • Next