1. Home>
  2. Om oss>

Nyheter & Presse

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. Du finner også masse nyttige tips og inspirasjon i vår blogg.

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. 

Sjekk ut bloggen vår
LOGA All-in-One Suite
AI_PR_1200x800_JPG.jpg

Arbeidsgivere om KI: En av fire tror mange arbeidsplasser blir overflødige

I en allerede usikker økonomisk tid, forventer et betydelig antall av norske arbeidsgivere at stillinger vil forsvinne som følge av kunstig intelligens. Det skaper bekymring, men kan vise seg å bli noe positivt for samfunnet.  

2.2HERO_1200x800

Uvanlig å outsource 100 % av lønnshåndteringen i Norge 

7,1 % av selskapene i Europa har outsourcet hele lønnsadministrasjonen og har ingen internt ansatt innen lønn i egen bedrift. Norge skiller seg ut, med en andel på kun 3 prosent. Her ser vi stor forskjell fra vårt naboland Finland, der hele 15,3 % setter bort hele lønnshåndteringen til en partner.  

PR_TribePerkAcquisition_1200x800

SD Worx kjøper HR-selskapet TribePerk og ekspanderer til polsk SMB-marked

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt den polske HR-tech-startupen TribePerk. 

stress op het werk

Ny undersøkelse: Mer enn 4 av 10 nordmenn opplever økonomisk stress

Høye matvarepriser, gjentatte renteøkninger og inflasjon. 43 prosent av nordmenn sier at de nå opplever økonomisk stress. Samtidig reagerer flere på feilkalkuleringer av lønn.

EmploymentContract_1200x800

Nye regler for arbeidsavtaler fra 1 juli

De nye reglene fra 1. juli innebærer endringer som påvirker innholdet i arbeidsavtaler. Som arbeidsgiver må du sørge for å oppdatere dine eksisterende maler for å sikre samsvar med de nye kravene. 

PR29424_1200x800

SD Worx kjøper rumensk markedsleder innen lønns- og HR-løsninger

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt Romanian Software S.R.L., markedslederen i Romania for lønnsløsninger og HCM (Human Capital Management). 

PR23424_1200x800

SD Worx og Protime forlenger kontrakten med sykkellaget frem til 2028

Den europeiske HR-tjenesteleverandøren SD Worx og den europeiske markedslederen innen timeregistrering og personalplanlegging, Protime, har forlenger kontraktene sine som hovedsponsorer for Team SD Worx – Protime frem til 2028.

sickleave

Rekordhøyt sykefravær – dette er rettighetene du har

Ved utgangen av 2023 var sykefraværet nær et historisk høyt nivå. Hva koster det arbeidsgiver og hvilke rettigheter du har ved sykemelding.

SheepBlue

SD Worx-datterselskapet Protime kjøper AI-teknologi og utvider innen workforce management

Protime, den belgiske markedslederen innen tidsregistrering og ansattplanlegging, har anskaffet Sheepblue, AI-basert programvare for arbeidsstyrkeplanlegging, utviklet av den lignende navngitte start-up’en som ble grunnlagt i 2018 og med hovedkontor i Wien (Østerrike). Programvaren spesialiserer seg på skiftbaserte bransjer som krever nøyaktige arbeidsstyrkeplanleggingsevner, for eksempel produksjon eller logistikk.

PR2722024_1200x800

SD Worx passerte 1 milliard euro i omsetning i 2023

Antwerpen, 27. februar 2024– SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger, oppnådde en konsolidert omsetning på 1,058 milliarder euro i fjor, en økning på 10 % sammenlignet med 2022 (962,1 millioner euro). Den konsoliderte normaliserte EBITDA vokste med 32,8 % fra EUR 136,7 millioner i 2022 til EUR 181,6 millioner i 2023. 

Dice with letters for the word LOVE

Ny undersøkelse: En av ti har hatt et forhold til en kollega

I en fersk undersøkelse svarer én av ti norske arbeidstakere at de har innledet et forhold til en kollega. Og skjer dette mellom en leder og en ansatt synes en tredjedel at lederen bør bytte avdeling. Dette er reglene som gjelder for forhold på jobben.

NOR_PR7/2/24_1200x800

Teresa Olszewska utnevnt til administrerende direktør i SD Worx SAP Solutions

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger, har utnevnt Teresa Olszewska til administrerende direktør for sin SAP Solutions-virksomhet. Teresa Olszewska vil rapportere til Tom Saeys, Chief Operating Officer i SD Worx.