1. Home>
  2. Om oss>

Nyheter & Presse

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. Du finner også masse nyttige tips og inspirasjon i vår blogg.

Sjekk ut bloggen vår
eblox budget

Seks av ti norske selskap bruker dataanalyse aktivt i HR-arbeidet

Fokus på HR og analyse øker i norske bedrifter

Integrho

SD Worx kjøper Integrho og forsterker sin tilstedeværelse i Spania

Den ledende europeiske HR-løsningsleverandøren SD Worx har kjøpt opp Integrho, en leverandør av lønnsprogramvare for det lokale spanske markedet, med hovedkontor i Barcelona. Med dette oppkjøpet styrker SD Worx sin virksomhet ytterligere i Spania, hvor de ser et stort vekstpotensial.

Intelligo Logo

SD Worx utvider irsk fotavtrykk med oppkjøpet av Intelligo

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger, har kjøpt Intelligo – en Irland-basert leverandør av HR- og lønnsprogramvare og outsourcingtjenester – for ytterligere å utvide sin tilstedeværelse i det irske markedet og for å styrke sin portefølje av egen lønns- og HR programvare.

Going through an interview No Face

Visste du at du kan forenkle pensjonsrapporteringen din?

For at pensjonsgrunnlaget skal bli korrekt er det viktig at du som arbeidsgiver sørger for korrekt rapportering i a-meldingen. Slik sikrer du at pensjonsleverandøren får tilgang til alle opplysninger de trenger for riktig pensjonsgrunnlag.

Partners

Summer Internship 2023 hos SD Worx i Trondheim

Ønsker du å tilbringe sommeren i et moderne utviklingsmiljø til et av de ledende merkevarene innen HR og lønn i Norden?

Employee self-service

Mer enn to tredjedeler mener at eksternt arbeid gir fordeler for balansen mellom arbeid og fritid

En ny undersøkelse om utviklingen av fjernarbeid viser tydelig at fjernarbeid er noe de fleste arbeidstakere krever i dag. Likevel er det bare fire av ti norske arbeidsgivere som tilbyr denne muligheten.

NO Lærerstreik

Hvilke rettigheter har du som forelder til barn som rammes av lærerstreik?

Streiken rammer barn i skolealder, men den rammer også foreldre i jobb. Uten noe sted å plassere små barn på dagtid kan det være krevende å sjonglere rollen som arbeidstaker og rollen som forelder. 

Direktør utvikling Arne Lockert

Nytt system skal hjelpe BDOs eksperter å levere enda større kvalitet i oppdragene

Derfor har selskapet valgt å ta i bruk ny teknologi med smartere prosesser fra SD Worx for å automatisere lønnskjøringen for sine kunder. Det nye systemet sikrer at fagekspertene på lønn kan ta på seg flere spennende oppdrag, og frigjøre tid til rådgivning.

Acquisition

SD Worx kjøper HRPRO og går inn i Balkan-regionen

7. juli 2022 melder SD Worx at de kjøpt HRPRO. HRPRO er et HR-teknologiselskap i Kroatia. Med dette oppkjøpet utvider SD Worx sin lokale tilstedeværelse til 18 europeiske land og går inn i Balkan-regionen. Her ser vi stort vekstpotensial.

People on holiday

Nordmenn trenger i snitt 15,6 feriedager for å lade batteriene

Samtidig jobber nær halvparten av alle nordmenn i ferien. I Europa er det bare England og Italia som ligger under oss – med henholdsvis 8,5 og 11 dager, mens finnene trenger hele 34 dager for å fullade, viser en ny undersøkelse utført av SD Worx.

Norway press 7

Annenhver norsk bedrift mangler en nøytral rekrutteringspolitikk

Hvordan ligger det egentlig an med oppmerksomheten på mangfold på arbeidsplassene våre? I dag forplikter 6 av 10 selskaper i Europa seg til en aktiv nøytral rekrutteringspolitikk. De er opptatt av likestilling, mangfold og inkludering ved rekruttering. Men når det gjelder systemer for overvåking og rapportering av mangfoldsmål, er det fortsatt en vei å gå.

press norway 1

Disse personlighetene har du på arbeidsplassen din

Ikke alle trenger å jobbe på samme måte for å oppnå samme resultat og det er på høy tid at vi begynner å se muligheter i forskjellene.