1. Home>
 2. Våre løsninger>

HR-system for nytenkende bedrifter

I takt med at arbeidsstyrken utvikler seg, øker kompleksiteten i HR-prosessene. SD Worx hjelper deg med HR-systemer og tjenester som gjør HR enkelt og smidig for ansatte, ledere og HR-eksperter. Vi har de beste løsningene for store og mellomstore bedrifter samt for offentlig sektor. 

Book demo
Kvinne på kontor
Mann snakker i telefon

Er du klar for å jobbe med HR på en helt ny måte?

Vi setter alltid deg som kunde først og vil at du skal ha alle ressursene og mulighetene du trenger for å overgå konkurrentene dine. HR-systemene våre effektiviserer og forenkler det daglige arbeidet for alle i bedriften din - HR-ansvarlig, leder og ansatt. 

HR-systemet integreres enkelt med våre skybaserte lønnssystemer. På den måten slipper du det unødvendige dobbeltarbeidet det er å legge inn den samme informasjon i forskjellige systemer.

Velg de HR-modulene du trenger, og vær trygg på at all informasjon lagres sikkert. Vi hjelper deg med å utnytte kraften i datadrevet innsikt for å optimalisere organisasjonen og de ansattes opplevelse. 

Bli kvitt manuelt og administrativt krevende arbeid én gang for alle med våre smidige HR-løsninger for deg som HR-ekspert. 

  Effektiviser organisasjonen med et intelligent HR-system

  Idea iconIntelligent HR

  Et sentralisert HR-system for å lagre, håndtere og vedlikeholde alle personaldataene dine på en trygg måte.

  Transparence et aperçuKraftig analyse

  Et rikt sett med standardrapporter, skreddersydde rapporter, instrumentpaneler og innsikt for å presentere HR-dataene dine.

  Glad ikonSmarte integrasjoner

  Integrer med lønnssystemet og løsninger for personalledelse, talentutvikling, rekruttering og ERP-systemet for enkel deling av data.

  Retention / RewardLegg til verdi

  Styrk de ansatte og øk effektiviteten ved å la ansatte og ledere arbeide selvstendig.

  sicherheitKontroll og etterlevelse

  Vær trygg på at du følger både lokal og internasjonal lovgivning og GDPR.

  HR-systemet som dekker alle HR-prosessene dine

  Over 76 000 kunder globalt

  Idea icon
  + 75 års erfaring

  Dokument ikon
  + 5 000 000 lønnsslipper per måned

  People icon
  + 150 land

  La oss snakke HR-system

  Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

  Book tid i kalenderen
  CTA Johan