1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>

Internasjonal lønn for multi-country selskaper

International payroll by SD Worx

Strever du med mange ulike lønnsleverandører og å finne den beste driftsmodellen for lønn i din internasjonale organisasjon? Reduser kompleksiteten og fokuser heller på din egen forretningsvirksomhet. SD Worx leverer en internasjonal lønnstjeneste med sterk lokal ekspertise og med ledende teknologiske løsninger – og vi er derfor den riktige lønnspartneren for deg som ønsker en samlet løsning med global oppfølging.

La oss snakke internasjonal lønn...
International payroll by SD Worx

Våre løsninger for internasjonal lønn og HR

SD-Worx_300x300
International People Solutions

En komplett internasjonal løsning som består av SD Worx Core HR, som integreres med lokale lønnssystemer der du driver business, slik at du kan føle deg trygg uansett hvor du er.

Workday_300x300
Workday

En skybasert HRM-programvare som gir deg full oversikt over ansatte, kompetanse og kapasitet. HR-systemet kan enkelt integreres med SD Worx’ lokale lønnssystemer.

Sap succesfactory
SAP SuccessFactors

Sammen med Adessa hjelper vi store selskaper med å optimalisere HR- og lønnsadministrasjonen sin via SAP SuccessFactors integrert med våre lokale lønnsløsninger.

Une plateforme unique pour harmoniser la paie internationale

Enkel integrasjon med dine løsninger

Vår løsning for internasjonale selskaper gir deg en komplett løsning for HR- og Lønn. Du kan til og med maksimere avkastningen på dine nåværende verktøy gjennom å utnytte ferdige integrasjoner med ledende HCM-plattformer, inkludert SAP SuccessFactors og Workday. SD Connect tilbyr en enkelt kobling mellom HRIS-systemet ditt og SD Worx’ lokale lønnsmotorer.

  BE 3 Layered approach

  Praktisk og komplett internasjonal Lønnsløsning

  Flere kontrakter, ulike telefonsentre i fjerne land, forvirrende styringsmodeller og en blanding av ulike verktøy gjør jobben vanskelig og uoversiktlig. Med SD Worx får du en internasjonal løsning som dekker alt: én kontrakt, ett kontaktpunkt, én styringsmodell og harmoniserte servicenivåer på alle lokasjoner.

   banner2

   Stolt mottaker av utmerkelsen «Representative Vendor»

   SD Worx ble i juli 2020 kåret til «Representative Vendor» i Gartners Market Guide for Multicountry Payroll Solutions, det vil si representativ leverandør i Gartners markedsguide for internasjonal lønnsadministrasjon. Vi er stolte over å være ett av 21 foretak over hele verden som har fått denne utmerkelsen.

    Fordelene med internasjonal lønnshåndtering for ditt selskap

    check ikonRedusert arbeidsmengde

    Unngå tidkrevende arbeid med flere leverandører og prosesser i ulike land. Bruk én enkelt leverandør som kan gi en smidig og global lønnstjeneste i over 150 land.

    Expertise / KnowledgeEtterlevelse av lover og regler

    Du kan være trygg på at våre internasjonale lønnstjenester følger lokale arbeidslover, regler og håndterer lønnsberegninger lokalt. Vi lager et system som passer akkurat dine behov.

    Tid ikonTreff raskere forretningsbeslutninger

    Få sanntidsdata, tydelige rapporter, nøyaktige analyser og kontinuerlig oversikt over lønnskostnader, slik at du kan gi HR-teamet strategisk verdi, innsikt og kontroll.

    Telia logo
    Selv om vi jobber hver for oss med SD Worx i tre ulike land, ser vi det som et samarbeid, der vi hele tiden lærer av hverandre og forbedrer oss sammen.
    Björn Karlsson, Chef för People Core Services, Telia
    Les kundecase

    Over 76 000 kunder globalt

    Idea icon
    + 75 års erfaring

    Dokument ikon
    +5 000 000 lønnsslipper per måned

    People icon
    + 150 land

    CTA Johan

    Vil du snakke HR- eller lønnssystem på tvers av landegrenser?

    La oss ta en uforpliktende prat om dine behov for lønnshåndtering, rapportering eller HR-system for multi-country bedrifter. 

      Book demo

      Våre kunder

      nike
      Logo-Parexel_80x80
      Logo-Scotch-Soda_80x80
      Gestion de la paie internationale
      logo

      Våre løsninger for effektiv lønnshåndtering

      sd worx lön icon

      Kanskje Norges mest automatiserte lønnssystem

      → SD Worx Lønn
      Organisation agile

      Sett bort hele eller deler av lønnshåndteringen

      → Outsourcing av lønn
      Fyverkerier ikon

      Lønnssystem for kommuner

      → Lønnssystem for offentlig sektor