1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system for nytenkende bedrifter>

Internasjonalt HR-system

International Payroll

Effektiv drift, digital omstilling og fornøyde ansatte er en populær trio innen HR – særlig for raskt voksende internasjonale selskaper. Vi hjelper tusenvis av selskaper verden over med å effektivisere HR- og lønnsfunksjonene deres. Få en moderne, lett tilgjengelig og sikker løsning for sentralisert HR og felles personalregister som fungerer som en solid plattform for alle andre HR-prosesser på tvers av landegrenser.

Book demo
International Payroll

Fordelene med SD Worx internasjonale HR-system

ProductivitéHøyere produktivitet

Sentralisert HRIS, selvbetjening for ansatte og ledere, forretningsformer og prosesser i ulike land gir mer produktivt personale.

Transparence et aperçuInternasjonal rapportering

Forhåndsdefinerte, obligatoriske rapporter og tilpassede KPI-baserte rapporter tilbyr en konsolidert versjon av status – i sanntid, på tvers av land.

KostenKostnadseffektivt

Spar tid og penger ved implementering takket være forhåndskonfigurerte internasjonale og lokale regler og standardisert lønnsintegrasjon.

SD Worx master dataKlar for gig-økonomien

Alle utvidede personalrelaterte data og prosesser finnes på ett enkelt, sentralt og tilgjengelig sted for alle. På hvilken som helst enhet, når som helst.

Employeur attrayantEn fantastisk HR-opplevelse for alle

Fra ansatte og ledere til lønnsmedarbeidere og HR-medarbeidere – alle kan arbeide med ett intuitivt og digitalt HR-økosystem.

Kvinna hemma

Sentraliser persondataene dine

Med en fleksibel HR-løsning som sentraliserer alle persondata i sanntid får du enklere oversikt på tvers av land. Systemet er moderne, intuitivt, enkelt å navigere i og gjør håndteringen av hele arbeidsstyrken enklere. Kraftig personalanalyse gjør det enklere enn noensinne å få innsikt som kan legges til grunn for strategiske beslutninger, og forbedre selskapets resultat. Enkel integrasjon til andre systemer og innebygd juridisk samsvar med rammeverk som GDPR gjør at teamet ditt kan fokusere på andre, mer produktive oppgaver.

  E_Solution_Marque-Employeur_960x540_

  En HR-løsning som dekker alt innen HRM

  Mange leverandører av HR-systemer er egentlig IT-selskaper, der lønn og HR er en liten del av leveransen. Vi derimot har mer enn 75 års erfaring og er eksperter på lønn og HR: Vår internasjonale HR-løsning er helt integrert med lokal programvare for lønn, time- og nærvær. Du kan også legge til flere HR moduler, for eksempel rekruttering.  Vi setter sammen løsningen din akkurat slik du vil ha den.

   Solution_Marque-Employeur

   Harmoniser arbeidet i hele organisasjonen

   Konfigurer medarbeidernes informasjons- og arbeidsflyt slik at de er i samsvar med alle lokale og selskapsspesifikke krav. Tilpass de forhåndskonfigurerte arbeidsflytene for onboarding, overføring og oppsigelse til selskapets måte å arbeide på, slik at disse prosessene kan harmoniseres på tvers av land og forretningsenheter.

    Le fournisseur principal Européen de services de paie mondiale

    Over hele verden

    Alle ansatte, uansett hvilken avtale de har, eller hvor de arbeider, får samordnede arbeidsflyter og en eksepsjonell brukeropplevelse. Vårt internasjonale HR-system finnes i hele Europa på flere språk, noe som øker engasjementet på alle nivåer i organisasjonen. Nye land kan enkelt konfigureres.

     Optimisez la charge de travail de votre personnel

     En kilde for alle beslutninger

     HR-systemet fungerer som én enkelt kilde til informasjon. Det gir fullstendig og korrekt rapportering og grunnlag for strategiske beslutninger. Få en klar oversikt over antall ansatte, organisasjonskart, team, historikk, ansatte og lønn, globalt eller etter land. Få rapporter på lønnskostnader etter land, kostnadssted eller forretningsenhet – i sanntid.

      Selv om vi jobber med SD Worx i tre ulike land, ser vi på det som ett felles samarbeid, hvor vi hele tiden lærer av hverandre og blir bedre sammen. Det nordiske partnerskapet vil føre til enda bedre, mer effektive og smartere lønnsprosesser.
      Les kundecase

      Over 76 000 kunder globalt

      Idea icon
      + 75 års erfaring

      Dokument ikon
      +5 000 000 lønnsslipper per måned

      People icon
      + 150 land

      CTA Johan

      Vil du snakke HR?

      Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på våre løsninger.

       Book demo