1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system for nytenkende bedrifter>

Internasjonalt HRM-system

Internasjonalt HR-system

Vi hjelper tusenvis av selskaper verden over med å effektivisere HRM- og lønnsfunksjonene deres. Få en moderne, lett tilgjengelig og sikker løsning for sentralisert HRM og felles personalregister som fungerer som en solid plattform for HRM-prosesser på tvers av landegrenser.

Vi kan også hjelpe deg med lønnstjenester på tvers av land.

Book demo
Internasjonalt HR-system

Fordelene med SD Worx internasjonale HRM-system

ProductivitéHøyere produktivitet

Sentralisert HRIS, selvbetjening for ansatte og ledere, forretningsformer og prosesser i ulike land gir mer produktivt personale.

Transparence et aperçuInternasjonal rapportering

Forhåndsdefinerte, obligatoriske rapporter og tilpassede KPI-baserte rapporter tilbyr en konsolidert versjon av status – i sanntid, på tvers av land.

KostenKostnadseffektivt

Spar tid og penger ved implementering takket være forhåndskonfigurerte internasjonale og lokale regler og standardisert lønnsintegrasjon.

SD Worx master dataKlar for gig-økonomien

Alle utvidede personalrelaterte HRM-data og prosesser finnes på ett enkelt, sentralt og tilgjengelig sted for alle. På hvilken som helst enhet, når som helst.

Employeur attrayantEn fantastisk HRM-opplevelse for alle

Fra ansatte og ledere til lønnsmedarbeidere og HRM-medarbeidere – alle kan arbeide med ett intuitivt og digitalt HRM-økosystem.

Kvinne hjemme

Sentraliser persondataene dine

Med en fleksibel HRM-løsning som sentraliserer alle persondata i sanntid får du enklere oversikt på tvers av land. Systemet er moderne, intuitivt, enkelt å navigere i og gjør håndteringen av hele arbeidsstyrken enklere. Kraftig personalanalyse gjør det enklere enn noensinne å få innsikt som kan legges til grunn for strategiske beslutninger, og forbedre selskapets resultat. Enkel integrasjon til andre systemer og innebygd juridisk samsvar med rammeverk som GDPR gjør at teamet ditt kan fokusere på andre, mer produktive oppgaver.

  Arbeidsgiver

  En løsning som dekker alt innen HRM

  Mange leverandører av HRM-systemer er egentlig IT-selskaper, der lønn og HRM er en liten del av leveransen. Vi derimot har mer enn 75 års erfaring og er eksperter på lønn og HRM: Vår internasjonale HRM-løsning er helt integrert med lokal programvare for lønn, time- og nærvær. Du kan også legge til flere HR-moduler, for eksempel rekruttering. Vi setter sammen løsningen din akkurat slik du vil ha den.

   Arbeidsgiver

   Harmoniser arbeidet i hele organisasjonen

   Konfigurer medarbeidernes informasjons- og arbeidsflyt slik at de er i samsvar med alle lokale og selskapsspesifikke krav. Tilpass de forhåndskonfigurerte arbeidsflytene for onboarding, overføring og oppsigelse til selskapets måte å arbeide på, slik at disse prosessene kan harmoniseres på tvers av land og forretningsenheter.

    Verdenskart infografikk

    Over hele verden

    Alle ansatte, uansett hvilken avtale de har, eller hvor de arbeider, får samordnede arbeidsflyter og en eksepsjonell brukeropplevelse. Vårt internasjonale HRM-system finnes i hele Europa på flere språk, noe som øker engasjementet på alle nivåer i organisasjonen. Nye land kan enkelt konfigureres.

     Planlegging

     En kilde for alle beslutninger

     HRM-systemet fungerer som én enkelt kilde til informasjon. Det gir fullstendig og korrekt rapportering og grunnlag for strategiske beslutninger. Få en klar oversikt over antall ansatte, organisasjonskart, team, historikk, ansatte og lønn, globalt eller etter land. Få rapporter på lønnskostnader etter land, kostnadssted eller forretningsenhet – i sanntid.

      Selv om vi jobber med SD Worx i tre ulike land, ser vi på det som ett felles samarbeid, hvor vi hele tiden lærer av hverandre og blir bedre sammen. Det nordiske partnerskapet vil føre til enda bedre, mer effektive og smartere lønnsprosesser.
      Les kundecase

      Over 76 000 kunder globalt

      Idea icon
      + 75 års erfaring

      Dokument ikon
      +5 000 000 lønnsslipper per måned

      People icon
      + 150 land

      CTA Johan

      Vil du snakke internasjonal HRM?

      Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat om dine muligheter eller demo på våre løsninger.

       Book demo