1. Home>

Våre guider, whitepapers og e-bøker

Kvinna som läser

Last ned inspirasjon innen HR og Lønn

Guide

Skreddersy en fleksibel arbeidsplass

Vår rapport analyserer eksklusiv europeisk forskning for å besvare spørsmålet: Hva er viktigst for arbeidstakere når det gjelder fleksibelt arbeid? Og hvordan kan arbeidsgivere forbedre sin strategi for å møte de ansattes skiftende behov? Vi har identifisert 4 prioriteringer som du kan ta utgangspunkt i for å sikre deg at retningslinjene for fleksibelt arbeid blir en perfekt match for din virksomhet.

10.5.2024

Guide

Guide: 6 tips for å lykkes med outsourcing av lønn

Det er ikke åpenbart at outsourcing av lønnsadministrasjon vil lykkes. Nøkkelen til vellykket outsourcing av lønn ligger i stor grad hos kunden, og derfor har vi satt sammen 6 tips for å hjelpe deg med å lykkes med outsourcing av lønnsadministrasjon.

5.3.2024

Guide

Guide: Forvandle HR-utfordringer til muligheter

Vi har i flere år hatt en årlig undersøkelse der vi har spurt tusenvis av ansatte i europeiske selskaper om deres erfaringer og utfordringer innen HR. Vi har gjennom undersøkelsene identifisert de 10 største HR-utfordringene og spurt HR-eksperter i SD Worx om hvordan disse kan forvandles til muligheter. Resultatene har vi samlet sammen til en guide som du kan få lese her.

1.2.2024

Guide

En guide til smart håndtering av lønn for regnskapsbyråer

Regnskapsbyråene står midt oppe i store endringer preget av konsolidering og kravene til raske digitale endringer. Ved å kombinere ny teknologi med praktisk fagkompetanse skapes brukervennlige og effektive løsninger som frigjør tid til å jobbe med de tingene som virkelig gjør en forskjell. Det gir store muligheter for byråene som ønsker å beholde sine dyktigste ansatte, og de fremstår best i kampen om de mest talentfulle hodene innen lønnsfaget.

6.12.2023

Guide

En guide til smart håndtering av lønn i offentlig sektor

I denne guiden kan du lese om hvorfor offentlig sektor, og ikke minst norske kommuner, bør komme i gang med digitalisering. Med lønnsautomatisering i fokus byr vi på meninger, tips og gode råd fra fageksperter innen lønn, HR og teknologi.

23.11.2023

Guide

Transformer talentstrategien din

I denne guiden beskriver vi 5 utfordringer og hvordan du kan løse dem på måter som dekker behovene til både bedriften, HR og dine ansatte:

  1. Gi medarbeideren makten.
  2. Gjenskap talent med en atomisert strategi.
  3. Gjør talent til et økosystem.
  4. Gjør plass for talentmarkedskrefter.
  5. Ta teknologien til neste nivå.
17.10.2023

Guide

7 ting du bør du tenke på før du investerer i et nytt lønnssystem

Våre lønnseksperter har her samlet 7 råd til deg som skal begynne å se deg om etter en ny løsning for lønn. Har du hatt ditt lønnssystem i en del år, og kjører du fortsatt lønn på akkurat lik måte nå som for noen år siden? Da kan det være på tide å se seg om etter en ny og mer moderne løsning.

11.8.2023

Guide

Finn din perfekte match innen digital HR

Ny teknologi endrer måten vi jobber på og introduserer en virvelvind av muligheter og utfordringer. Selv om hver organisasjon er på sin egen unike digitale reise, har vi alle en ting til felles: Når det gjelder HR-teknologi, må vi finne en “perfekt match” for å møte behovene til både ansatte, ledere, selskapet og HR.

8.8.2023

Guide

Hva kan du tjene på å investere i et nytt HR- eller lønnssystem?

Ditt gamle lønnssystem koster antagelig mer enn du tror. Mange bruker de samme utdaterte løsningene og prosessene gjennom mange år, uten å være klar over hva dette koster. Derfor er det viktig å kunne identifisere de faktiske kostnadene du har relatert til Lønns- og HR-systemer.

22.6.2023