1. Home>
 2. Om oss>

Kunder

"Systemene fra SD Worx gjør at vi kan være trygge på at lønnen blir riktig. Det betyr at våre ansatte kan fokusere på rådgivingstjenester og kundens behov – og ikke på manuelle prosesser."

Sjekk ut hva våre kunder forteller om våre løsninger og tjenester. Vil du ha en spesifikk referanse i en bransje, størrelse eller annet så er det bare til å ta kontakt med oss! Vi i SD Worx leverer tjenester og programvare innen Lønn og HR til en rekke norske, nordiske og internasjonale kunder, både innen privat og offentlig sektor. 

header

Noen av våre kunder

Aider

– Den viktigste faktoren for å velge SD Worx for oss, er automatikken som er bygget opp rundt selve lønnsprosessen. Det ligger inne overvåkningsfunksjoner som sørger for at våre konsulenter blir varslet dersom ting blir feil. For øvrig flyter selve lønnsprosessen nærmest uten manuell håndtering overhodet.

  Les kundecase

  Telia

  – Det som også er så flott med SD Worx, er at de tenker på de ansatte. Vi har i dag ca. 21 000 ansatte i Norden og Baltikum, som alle sammen har behov for stabile lønnsrutiner, god kommunikasjon og support – og alt dette sørger SD Worx for at de får.

   Les kundecase

   Espresso House

   Mitt største argument for å bruke SD Worx er at de er i forkant av teknologien, noe som er viktig i en lønnsverden som er i stadig utvikling.

    Les kundecase

    Xacct

    At vi har en norsk systemleverandør som SD Worx på laget, som har sikkerhet i fokus og evner å levere på det er definitivt en stor fordel.

     Les kundecase