1. Home>
 2. Våre løsninger>

Våre løsninger for håndtering av lønn

Skal du oppnå de ansattes tillit, er første bud at de mottar riktig lønn til rett tid. Vi tilbyr skalerbare og fleksible lønnssystemer og lønnstjenester for store og mellomstore bedrifter, regnskapsbyråer og offentlig sektor. Vårt team av eksperter finner sammen med deg som kunde frem til de mest effektive løsningene som effektiviserer lønnshåndteringen, både i sanntid og på lang sikt. 

 

Book en uforpliktende demo på lønnssystem
Glad kvinne
Natur

Norsk lønnssystem for norske selskaper og organisasjoner

Nye lover trer i kraft, tariffavtaler forhandles på nytt og arbeidsavtaler kommer i nye former. Lønnshåndtering er lokalt og bør håndteres av lokale eksperter. Vi har et norsk lønnssystem utviklet i Norge og norske utviklere og lønnskonsulenter som kontinuerlig effektiviserer, optimaliserer og garanterer effektive tjenester og programvare for lønnshåndtering. 

Har du avdelinger eller selskaper i flere land? SD Worx er et europeisk konsern med lokale eksperter i hvert land. Hos oss kan du få begge deler - lokal ekspertise og global rekkevidde.

 

  Les mer om internasjonal lønn

  Over 76 000 kunder globalt

  Idea icon
  + 75 års erfaring

  Rayroll icon
  + 5 000 000 lønnsslipper per måned

  People icon
  + 150 land

  AIDER

  Aider

  – Den viktigste faktoren for å velge SD Worx for oss, er automatikken som er bygget opp rundt selve lønnsprosessen. Det ligger inne overvåkningsfunksjoner som sørger for at våre konsulenter blir varslet dersom ting blir feil. For øvrig flyter selve lønnsprosessen nærmest uten manuell håndtering overhodet..

   Les kundecase
   Telia

   Telia

   Et sterkt partnerskap og enkel integrasjon med Telias øvrige leverandører gjorde at Telia kjente at det var trygt å outsource lønn til SD Worx. Samarbeidet begynte i Sverige, men ble raskt utvidet til både Norge og Finland, takket være den gode relasjonen bygget på respekt, forståelse og gjensidig gevinst.

    Les kundecase
    Logo View Ledger

    View Ledger

    – Ved å gå over til SD Worx sparer vi først og fremst tid, brukt tid. Fortrinnet vårt er høy kompetanse, og kundene våre vil nyte godt av at vi får mer tid til å samarbeide med dem, framfor å utføre oppgavene som vi nå automatiserer. Det er ingen tvil om at vi har stor tro på SD Worx og samarbeidet vi har med dem.

     Les kundecase

     La oss snakke om Lønnssystem

     Få en gjennomgang av mulighetene innen lønn. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og se selv hvor enkelt lønn kan håndteres med automatikken vi har i SD Worx Lønn.

     Book demo
     Bilde av Christine Engebretsen
     Kiwa Certified

     Kvalitet og sikkerhet

     Vårt overordnede prinsipp er å bruke bransjens beste praksis og standarder for kvalitet og sikkerhet. Sertifiseringene våre er et bevis på at SD Worx leverer tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi tar vare på sikkerhet og miljø.

     • Vi har teknologien, funksjonaliteten og prosessene som støtter GDPR. 
     • Vårt styringssystem for informasjonssikkerhet er ISO 27001:2013-sertifisert. 
     • Vårt databeskyttelsessystem er ISO 27701:2019-sertifisert.
     • Vi har også et ISO 14001:2015-sertifikat for miljøstyring. 
     • Våre tjenester innen outsourcing av lønn (BPO) revideres årlig eksternt for ISAE 3402 Type II-rammeverket.