1. Home>
 2. Våre løsninger>

Workforce Management og timeregistrering

Timeregistrering, planlegging av personal, styring av aktiviteter og oppgaver - vi har løsninger som hjelper deg med å raskt tildele rett person til rett jobb til rett tid. Våre ulike løsninger for personaladministrasjon, workforce managment og tidsstyring hjelper deg med å optimalisere virksomheten din. Hva er målet? Lavere kostnader, høyere kvalitet, optimal effekt og fornøyde medarbeidere.

Book møte
Fornøyd blivende nyansatt
WFM Header Image

Hva er Workforce Management?

Workforce management handler om å optimalisere produktiviteten og balansere kostnadene. 

Siden det kan se veldig forskjellig ut, vil vi gjerne møte deg for å finne den beste løsningen for din organisasjon. Vi tilbyr alt fra en enkel løsning for avviksrapportering, en mellomvariant for timeregistrering, tids- og avvikshåndtering til komplette workforce management-løsninger i verdensklasse for store, komplekse organisasjoner. 

Book et møte med en av våre eksperter, så forteller vi mer.

  Book demo eller møte

  Se en demo av SD Worx Time

  • Ansatte kan se pågående og godkjente fraværsforespørsler.
  • God oversikt i kalendervisningen.
  • Ledere kan godkjenne én eller flere forespørsler i oversikten.

  Du kan også be om en privat og tilpasset demo.

   Book en tilpasset demo
   Kvinna kontor

   Smidig integrering med SD Worx-løsninger for HR og Lønn

   Tid er dyrt, og man er stadig på jakt etter måter å bruke den effektivt, fleksibelt og produktivt på. SD Worx' løsninger for smart personaladministrasjon gjør det mulig å planlegge arbeidsstyrken, maksimere produktiviteten og styre kostnadene i sanntid for å optimalisere virksomheten.

   Forenkle hele organisasjonens prosesser ved enkelt å integrere personaladministrasjon med HR- og lønnssystemer. Føl deg trygg på at du skaper en effektiv flyt mellom alle nødvendige deler. 

   Integrerte løsninger sparer tid og øker kvaliteten, slik at du og dine medarbeidere kan bruke mer tid på kjernevirksomheten. 

    Håndter arbeidsmengden til de ansatte på en effektiv måte

    Når det kommer til optimal planlegging av bemanning og kostnader, byr den digitale tidsalderen både på utfordringer og muligheter for bedrifter. Mange tjenestedrevne organisasjoner leter i dag etter ulike måter å optimalisere de ansattes tid på, for slik å øke produktiviteten og avkastningen. For å klare det trenger organisasjoner en kraftig løsning for arbeidsplaner, bemanningsplaner og timeregistrering.

    Fremfor alt trenger du riktig ekspertise for å legge til rette for tre viktige aktiviteter: tid og fremmøte, personalplanlegging og oppgave- og aktivitetshåndtering.

    Kontakt oss i dag for å finne ut hvordan våre løsninger kan forvandle virksomheten din!

     Fordelene med Workforce Management

     Tid ikonSpar tid

     Reduser manuelt arbeid med automatiserte prosesser. HR-avdelingen vinner tid som de kan bruke på andre verdiskapende aktiviteter.

     ProductivitéKorrekte data

     HR- og lønnsavdelinger kan være sikre på at de jobber med nøyaktige data. Få innsikt i kapasitet og produktivitet, og planlegg bedre.

     Employeur attrayantØkt merverdien

     Finn flaskehalser der ressurser går tapt, og få innsikt. Forutse og forhindre ubalanse i arbeidsmengden.

     collaborateurs-reunion

      Noen tips om workforce management

      • Talentforvaltning - Din fremtid som organisasjon avhenger av din evne til å tiltrekke deg, beholde og utvikle dyktige medarbeidere som er motiverte, innovative og villige til å vokse.
        
      • Håndtering av demografiske endringer med tanke på fremtiden - Personalstrategien må forberede de ansatte på fremtiden og krever en grundig analyse av behovene i dag og i fremtiden.
        
      • Forstå lønnskostnader etter rolle - Vet du hvor mye det koster å ansette en person i organisasjonen din og hvilke prosjekter vedkommende er involvert i? For å optimalisere bruken av de ansatte må du vite nøyaktig når du skal gi dem de riktige oppgavene.
        
      • Analyse av nåsituasjon og produktivitet - God planlegging sikrer at de ansatte er fleksible og motiverte, og reduserer utgiftene per ansatt. Men du må ha oversikt over mengden og kvaliteten på arbeidet som hver enkelt ansatt produserer.
        
      • Utvikle en fremtidig bemanningsstrategi - Dette er en kontinuerlig prosess der du kan identifisere mangler og foreslå mulige løsninger etter hvert som nye utfordringer dukker opp. Det hjelper deg med å fremtidssikre strategien.

       La oss snakke HR-system

       Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

       Book tid i kalenderen
       CTA Johan

       FAQ

       Prisen på et Workforce Management-system avhenger av ulike faktorer, men først og fremst av antall ansatte i organisasjonen og hvilken grad av kompleksitet du trenger i løsningen. Ta kontakt og vi kan hjelpe deg med å kartlegge dine behov.

       Det er integrert med lønnssystemet SD Worx og kan også integreres med andre systemer (andre lønnssystemer, HRIS, ERP).

       Det finnes mange selskaper som tilbyr tidsregistrering. Det kan være vanskelig å velge. SD Worx er markedsleder i mange land i Europa og er derfor en pålitelig partner. Hvis du er interessert i produktene våre, kan vi gi deg en gratis og uforpliktende demo.

       Implementering av programvare for personaladministrasjon krever tilpasning til bedriften din. Hver bedrift har sine egne regler og prosedyrer. En SD Worx-konsulent sørger for en korrekt implementering og opplæring. 

       SD Worx' tidsplanleggingsverktøy har følgende fordeler:

       Jobb- og teamplanlegging

       • transparent planlegging knyttet til tidsregistreringen
       • tidsbesparende (ingen manuell håndtering)
       • reduserer feilmargin (gjennom automatisering)
       • Få innsikt gjennom et rapporteringssystem
       • Optimalisering av kostnader ved å ha de rette personene på rett sted.

       Fleksibel planlegging av arbeidsstyrken

       • planlegging etter omsetning
       • planlegging etter kapasitet
       • sende ut meldinger om åpningstider
       • registrering av arbeidstid
       • avtaler og vedlegg

       Eksporter til lønn

       • Beregning av overtid

       Tilgangskontroll er svært viktig. Alle bedrifter har ulike områder som inneholder sensitive eller konfidensielle data som må beskyttes. Med tilgangskontrollverktøyet kan du dessuten til enhver tid vite hvem som befinner seg i lokalene eller bygningene dine, for eksempel i tilfelle brannalarm. 

       Resultatet er at du optimaliserer driften: betydelige tidsbesparelser og redusert risiko. Med et adgangskontrollsystem kan du enkelt kontrollere inn- og utpassering til bygninger, produksjonsanlegg eller områder med konfidensielle dokumenter, for eksempel HR-, regnskaps- eller CEO-kontoret.