1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Workforce Management og timeregistrering>

Programvare for personalplanlegging

Med hjelp av vår løsning for personalplanlegging kan du tildele riktige oppgaver til riktige personer. Dette innebærer at ditt selskap kan øke effektiviteten, garantere høyere servicenivåer og det forbereder deg på variasjoner i arbeidsbelastningen. 

Book demo
Workforce Planning Software | SD Worx
Planering

Øk effektiviteten med kraftfulle funksjoner for personalplanlegging

Uforutsette hendelser og raske endringer kan innebære ubehagelige overraskelser som fører til økt press på arbeidskraften. Ofte tvinges lederne til å gjøre raske forandringer i et team og fordele ressurser for å dekke opp når arbeidsmengden øker. Dette skaper en enorm administrativ byrde for ledere og HR- og lønnspersonell, og risikoen for at det oppstår feil øker på grunn av raske forandringer i medarbeidernes tidsplan – hvilket igjen påvirker lønnsutbetalingen. 

Vår programvare for strategisk personalplanlegging letter på trykket for medarbeiderne og for lederne. De kan stole på en intelligent, automatisert programvare – de trenger ikke gjette når det kommer til personalplanlegging, men kan tildele den rette medarbeideren jobben, hver dag. 

Manuelle prosesser forsvinner, hvilket innebærer mindre bekymringer for dine ansatte og mindre risiko for menneskelige feil som kan lede til feilaktigheter i lønnsutbetalingene. Med eksakt og korrekt arbeidskraftplanlegging- og rapportering kan du forutse personalbehovene i fremtiden.  

  Vi tilbyr

  covering + 90 countriesØkt synlighet

  En kraftfull programvare for arbeidskraftplanlegging som gir arbeidsgivere synlighet og kontroll over kostnadene for arbeidskraften.

  Dynamic mobile payslipsTilgang når som helst

  Sanntidstilgang til gjeldende tidsplaner - hvor som helst på hvilken som helst enhet.

  Tous les systèmes fonctionnent sur le cloudSikker skybasert løsning

  Skybasert, sikker og tilgjengelig døgnet rundt, 365 dager i året.

  Self-serviceSelvbetjening

  Ledere kan selv håndtere arbeidstider, administrere arbeidstid, skiftrekkefølge og fravær for ansatte.

  SD Worx Core HRArbeidsfordeling

  Ansatte kan enkelt tildeles prosjekt eller kostnadssteder og vice versa. Rask tilgang til detaljert oversikt over kostnadsfordelingen.

  La oss snakke HR-system

  Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

  Book tid i kalenderen
  CTA Johan