1. Home>
no-alt
Blogg

Derfor blir Norge digitalt akterutseilt av privat næringsliv

Digitaliseringen av offentlige tjenester går i sneglefart, til tross for ambisjoner og investeringer. Et stort paradoks når forutsetningene ligger så godt til rette, mener teknologiekspert Ida Serneberg.

23.11.2023
Arne Lockert om Lønnssystem offentlig sektor
Blogg

På tide at også kommune-Norge tør å ta digitale steg

– Hadde flere norske kommuner turt å satse sterkere på digitalisering og automatisering, er det enorme fordeler å hente – og smart håndtering av lønn er et godt sted å starte.

By Arne Lockert23.11.2023
For å illustrere: Fornøyde lønnsmedarbeidere
Guide

En guide til smart håndtering av lønn i offentlig sektor

I denne guiden kan du lese om hvorfor offentlig sektor, og ikke minst norske kommuner, bør komme i gang med digitalisering. Med lønnsautomatisering i fokus byr vi på meninger, tips og gode råd fra fageksperter innen lønn, HR og teknologi.

23.11.2023
Gudmund Larsen om effektivisering av lønn i kommunene
Blogg

Et utmerket utgangspunkt for digitalisering for kommunene

– Sammenlignet med privat næringsliv er kommune-Norge i ferd med å havne i bakleksa når det kommer til moderne lønnskjøring. Samtidig er det ingen der ute med større potensiale til effektivisering.

23.11.2023
Lønnssystem for norske kommuner
Blogg

Gjør lønnsmedarbeiderne til lønnscontrollere

Det finnes løsninger som vil gi HR-avdelingen mer tid til å prioritere det viktigste: Menneskelig kontakt med de ansatte.

23.11.2023
Automatisering av Lønn
Blogg

Automatisering av lønn – En gyllen mulighet for dem som tør

Visste du at det er blitt gjort undersøkelser på hvilke yrker som raskest kommer til å utfordres av digitalisering og automatisering? Helt på topp av denne listen finner vi den tradisjonelle lønnsmedarbeideren. Kanskje avskrekkende for noen, men faktisk en gyllen mulighet for dem som tør og kan, mener Even Bolstad i HR Norge. 

23.11.2023
no-alt
Blogg

Forbedre talentstrategien og få medarbeiderne til å bli

Lag deg en strategi for å rekruttere og beholde talenter - eller forbedre den du allerede har. Det er noe av det smarteste du kan gjøre for å få bedriften til å vokse. Her deler talentekspertene Purvi Patel Tegle og Johan Wikström sine beste tips.

21.11.2023
no-alt
Blogg

Quiz: Hvilket nivå innen Talent management er du på?

Ta vår quiz nå og finn ut om din tilnærming kan takle fremtidige talentutfordringer. Quiz'en forteller deg hvilket nivå du er på.

20.11.2023
no-alt
Blogg

Hvordan få medarbeidere til å ta et steg videre i karrieren?

Hvordan kan du som leder jobbe aktivt for å få medarbeiderne dine til å se karrieremuligheter innenfor organisasjonen? Mange misliker endring og unngår nye rutiner, prosesser og roller. Dette er en av de største utfordringene innen Talent management.

16.11.2023