1. Home>

Våre løsninger

Det finns en enormt strategisk verdi i effektiv HR og med våre skreddersydde og skalerbare løsninger kan du ta en del av den verdien. Vi har i over 75 år hjulpet selskaper med å ta vare på sine ansatte. Så uansett om du trenger lønnstjenester, lønnssystem, personalsystem, HRM-system, løsninger for talent management eller rekrutteringssystem får din organisasjon den støtte du trenger.

Vi har spesialisert oss på Lønn & HRM. La oss hjelpe deg til en moderne løsning! 

 

Book et møte
Kvinne med telefon

Alt innen HR og Lønn - fra en og samme leverandør!

Lønnssystem for regnskapsbyråer

Lønnssystem

Nesten 420 000 medarbeidere i mellomstore og store bedrifter i Norge får sin lønnsslipp levert gjennom lønnssystemet SD Worx Lønn - hver måned! (over 5 millioner globalt). Vi leverer ledende lønnssystem til private selskaper, offentlig sektor og til regnskapsbyråer som ønsker en moderne løsning for lønnshåndtering. 

  Lønnssystem
  service rh Gestionnaire 906x540

  Lønnstjenester

  Lønnstjenester krever spesialkompetanse som må oppdateres kontinuerlig. Derfor er det stadig flere selskaper som velger å outsource administrasjon av lønn. Vi leverer lønnstjenester til både norske og internasjonale selskaper som vil ha en samlet og profesjonell lønnstjeneste levert med høy kvalitet.  

   Lønnstjenester
   bookameeting-page-image-denmark

   HR-system

   Våre ledende HR-system, SD Worx HR og SAP SuccessFactors gir HR-avdelingen og ledere full kontroll over HR-oppgaver og forenkler hverdagen til både ledere og ansatte. HR-systemene dekker alle HR-prosessene dine og er fullintegrert med Lønn.

    HR-system
    Engagement-media_960x540

    Planlegging og utvikling

    Vi har løsningene som hjelper deg håndtere ansattes timer og utvikling gjennom hele ansattlivsløpet. Fra rekruttering, preboarding, onboarding, opplæring, kompetanseutvikling, målsamtaler til planlegging av timer og arbeidstid. Uansett om det er løsninger innen Workforce Management eller Talent Management du trenger, så kan vi hjelpe deg.

     Talent Management
     Mann med digital Ipad

     Workforce Management

     Ta sikte på lavere arbeidskostnader og høyere produktivitet

     Å sette rett person til rett jobb kan være avgjørende for din bedrifts utvikling. Vår personaladministrasjonsprogramvare hjelper deg med å optimalisere bemanningen. Med verktøy for timeregistrering og oppmøte, lønnskostnadsprognoser, vaktliste- og personalplanlegging vil du kunne tilpasse deg organisasjonens kort- og langsiktige strategi. Vi deler gjerne ekspertisen vår for å komme i gang.

      

      Les mer om Workforce Management
      Glad kvinne

      Lønn

      Kjør lønn selv i moderne lønnssystem, eller outsource lønn til eksperter - valget er ditt!

      Fellesnevneren for alle HR-avdelinger er at lønnen skal utbetales riktig og til rett tid. Ingen ansatte blir fornøyd hvis lønnsslippene feiler hver måned, og du kan tape enorme ressurser på å ikke kunne garantere feilfri levering. Med vår sikre skybaserte teknologi kan vi levere både norske og internasjonale lønnssystemer og outsourcede lønnstjenester til både privat og offentlig sektor slik at du kan effektivisere lønnsprosessene i ditt selskap. Du trenger aldri å bekymre deg for tidkrevende og risikable lønnsprosesser igjen.

       

       Les mer om Lønn
       Kvinne foran bærbar PC

       HR-system

       Optimaliser og effektiviser din HR-avdeling

       Våre grunnleggende HRM-løsninger gjør livet lettere for dine medarbeidere, ledere og dine HR-ansvarlige. Med automatiserte og tilpasningsdyktige HR-systemer kan du sørge for at nødvendige lederoppgaver og HR-prosesser ikke faller mellom stolene, samtidig som du har full oversikt over hele organisasjonen. Våre førsteklasses HR-system, SD Worx HR og SAP SuccessFactors lar deg spare tid, ressurser og energi, samtidig som du har full kontroll.

        

        Les mer om HR-system
        Mann i intervju

        Talent Management og Rekruttering

        Mot en bærekraftig ansettelse for alle

        Du og dine medarbeidere skal sammen jobbe mot en fremgangsrik fremtid. Finn ut av dine ansattes styrker, ferdigheter og hvordan du kan hjelpe dem med å utvikle seg. Dra nytte av våre løsninger for læring og utvikling, prestasjons- og kompetansestyring og karriereplanlegging for å definere dine ønsker og mål. Vi leverer HR-teknologi og rekrutteringssystem som hjelper deg å finne, ta være på og utvikle dine ansatte.

         

         Les mer om Talent Management og Rekruttering

         Book en uforpliktende demo

         Har du spørsmål rundt hvordan du kan ta din bedrift til neste nivå med hjelp av moderne HR- eller lønnssystem, outsourcing eller andre tjenester? Book et 30 minutters møte på nett for å snakke om dine muligheter.

         Book et møte
         Bilde av Christine Engebretsen