1. Home>

Våre løsninger

Kvinne med telefon

Det finns en enormt strategisk verdi i effektiv HR og med våre skreddersydde og skalerbare løsninger kan du ta en del av den verdien. Vi har i over 75 år hjulpet selskaper med å ta vare på sine ansatte. Så uansett om du trenger lønnstjenester, lønnssystem, personalsystem, HRM-system, løsninger for talent management eller rekrutteringssystem får din organisasjon den støtte du trenger.

Vi har spesialisert oss på Lønn & HRM. La oss hjelpe deg til en moderne løsning! 

 

Book et møte
Kvinne med telefon
Kvinne foran bærbar PC

HR-system

Optimaliser og effektiviser din HR-avdeling

Våre grunnleggende HRM-løsninger gjør livet lettere for dine medarbeidere, ledere og dine HR-ansvarlige. Med automatiserte og tilpasningsdyktige HR-systemer kan du sørge for at nødvendige lederoppgaver og HR-prosesser ikke faller mellom stolene, samtidig som du har full oversikt over hele organisasjonen. Våre førsteklasses HR-system, SD Worx HR og SAP SuccessFactors lar deg spare tid, ressurser og energi, samtidig som du har full kontroll.

 

  Les mer om HR-system
  Glad kvinne

  Lønn

  Kjør lønn selv i moderne lønnssystem, eller outsource lønn til eksperter - valget er ditt!

  Fellesnevneren for alle HR-avdelinger er at lønnen skal utbetales riktig og til rett tid. Ingen ansatte blir fornøyd hvis lønnsslippene feiler hver måned, og du kan tape enorme ressurser på å ikke kunne garantere feilfri levering. Med vår sikre skybaserte teknologi kan vi levere både norske og internasjonale lønnssystemer og outsourcede lønnstjenester til både privat og offentlig sektor slik at du kan effektivisere lønnsprosessene i ditt selskap. Du trenger aldri å bekymre deg for tidkrevende og risikable lønnsprosesser igjen.

   

   Les mer om Lønn
   Mann med digital Ipad

   Workforce Management

   Ta sikte på lavere arbeidskostnader og høyere produktivitet

   Å sette rett person til rett jobb kan være avgjørende for din bedrifts utvikling. Vår personaladministrasjonsprogramvare hjelper deg med å optimalisere bemanningen. Med verktøy for timeregistrering og oppmøte, lønnskostnadsprognoser, vaktliste- og personalplanlegging vil du kunne tilpasse deg organisasjonens kort- og langsiktige strategi. Vi deler gjerne ekspertisen vår for å komme i gang.

    

    Les mer om Workforce Management
    Mann i intervju

    Talent Management og Rekruttering

    Mot en bærekraftig ansettelse for alle

    Du og dine medarbeidere skal sammen jobbe mot en fremgangsrik fremtid. Finn ut av dine ansattes styrker, ferdigheter og hvordan du kan hjelpe dem med å utvikle seg. Dra nytte av våre løsninger for læring og utvikling, prestasjons- og kompetansestyring og karriereplanlegging for å definere dine ønsker og mål. Vi leverer HR-teknologi og rekrutteringssystem som hjelper deg å finne, ta være på og utvikle dine ansatte.

     

     Les mer om Talent Management og Rekruttering
     CTA Johan

     Book en uforpliktende demo

     Har du spørsmål rundt hvordan du kan ta din bedrift til neste nivå med hjelp av moderne HR- eller lønnssystem, outsourcing eller andre tjenester? Book et 30 minutters møte på nett for å snakke om dine muligheter.