1. Home>
 2. Om oss>

Partnere

SD Worx er partner med flere ledende selskaper innen HR og Lønn. Dessuten skaper vi integrasjoner med de fleste løsninger som finnes på det nordiske markedet innen ERP, HRM og andre tredjeparter. Det gjør at vi i fellesskap leverer akkurat det du trenger for å gjøre din løsning unik tilpasset etter ditt selskaps behov.

La oss ta en prat om dine muligheter...
Kvinna telefon
workday

Workday – A Worldwide Payroll Partner

Som medlem i Workday Global Payroll Cloud Partnership Program hjelper vi Workday sine globale kunder med virksomhet i Norden, med deres lønnsprosesser. Samarbeidet gir en trygg leveranse av lønnsdata som fungerer effektivt for både ansatte, som globale HR- og lønnsteam. SD Worx betaler ut lønn med tydelig revisjonsrapport uten å ta bort muligheten til å beholde personlig informasjon i Workday. Du som kunde sparer tid med en sertifisert løsning og sømløs integrasjon, som løpende oppdateres med bransjeledende HR-teknikk.

 

  Les mer om Workday
  Protime

  Protime

  Protime er en løsning for tidsregistrering og personalhåndtering som benyttes av over 4 000 selskaper over hele Europa. I SD Worx kaller vi løsningen fra Protime for SD Worx Workforce Management

   

   Les mer om WFM
   Kivra

   Kivra – Digital postkasse og digitale kvitteringer

   Kivra er både din digitale postkasse og ditt digitale arkiv der du tar imot og lagrer viktige dokumenter.

   Alt ifra erklæringer, avtaler, kvitteringer, attester og lønnsspesifikasjoner, alt samlet på samme sted.

   I dag bruker 4 millioner svensker Kivra og tar imot digitale dokumenter fra 32 000 avsendere. Sammenlagt sendes det ut over 1 000 000 lønnsspesifikasjoner digitalt allerede i dag gjennom Kivra. Det innebærer mindre transport, mindre papirforbruk, samtidig som kunder tilbys en brukervennlig tjeneste via hjemmesider og apper som enkelt og sikkert nås ved hjelp av BankID.

    

    Les mer om Kivra
    Teamtailor

    Teamtailor – Attraher og rekrutter de beste talentene

    Teamtailor hjelper HR-ledere og rekrutterere å effektivisere og optimalisere rekrutteringsprosessen.

    Med over 200 000 brukere er Teamtailor det ledende Applicant Tracking Systems (ATS) på markedet, og det er enkelt å bruke for både arbeidsgivere og arbeidssøkere. Teamtailor sin unike plattform tilbyr en helhetsløsning når det kommer til å markedsføre deg som arbeidsgiver og er et intuitivt verktøy for å håndtere og tiltrekke talenter.

     

     Les mer om Teamtailor
     People analytics

     People Analytics – kontroll over dine personalkostnader

     People Analytics verktøy PeopleInsights er markedets er markedets skarpeste lønnskartlegging. Det komplette hjelpemiddelet når du vil analysere, se over og planlegge dine personalkostnader. Slipp å bruke unødvendig tid på manuelle beregninger og vær helt sikker på at juridiske krav oppfylles automatisk. PeopleInsights gir deg støtte i form av konsulenter og personlig support. Verktøyet holder deg i hånden gjennom hele prosessen og skaper en effektiv og lønnsom kostnadshåndtering.

      

      Les mer om People Analytics
      learnifier logo

      Learnifier – Smarte læringserfaringer online

      Learnifier er et effektivt og smart verktøy for å lage og håndtere læringsopplevelser i organisasjonen din. Learning er en tilleggsmodul der brukerne enkelt og smidig kan bygge digitale onlinekurs med drag-and-drop på noen minutter.

      Etter at kurset er laget kan du enkelt tilpasse kursene etter arbeidsrolle, avdeling og lokalisering, og sette på autopilot. Du bygger ulike triggere, som sørger for å invitere og påminne medarbeidere som ikke har gjennomført kurset innen fastsatt tid.

       Les mer om Learnifier

       Over 76 000 kunder globalt

       Idea icon
       +75 års erfaring

       Dokument ikon
       +5 000 000 lønnsoppgaver per måned

       Consultants spécialisés
       +150 land

       CTA Johan

       Book et gratis møte online!

       Vil du lære mer om våre partnere og mulighetene med deres tjenester? Book et kort møte nå!