1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. HR-system>

SD Worx HR

Kvinne tar notater

HR-systemet for et moderne arbeidsliv

Vi vet at HR-administrasjon er en viktig oppgave i enhver organisasjon, men også at det kan være komplisert og frustrerende. Derfor har vi laget et skalerbart HR-system, som du kan tilpasse til dine unike behov. Vi hjelper deg med å gjøre HR så tilgjengelig og brukervennlig som mulig – for alle i organisasjonen din.

Book demo
Kvinne tar notater
HR-apper

Smarte HR-apper til ledere og ansatte

HR-systemet vårt tilbyr de flerspråklige appene Daily og Manager. Appene er rollebaserte og rettet mot brukerens individuelle behov, med lett tilgjengelige funksjoner og selvbetjening for ulike prosesser som reiseregninger, utlegg, timer, søknader og godkjenning. Nå kan både ledere og ansatte utføre HR-oppgaver raskt, enkelt og smidig og spare tid for hele virksomheten.

  Les mer om HR-appene
  Mysdworx app
  Daily – For ansatte

  Daily gir alle de ansatte en oversikt over sin egen ansettelse. Her kan du registrere timer, utlegg og fravær, søke om fri, se lønnsspesifikasjonen din og mye mer.

  Mysdworx app
  Manager – For ledere

  Grensesnittet for alle ledere. Det gir deg oversikt over alle oppgavene dine og hele teamet ditt. Du kan enkel godkjenne tid, utlegg, ferie og lage rapporter.

  Löfbergs
  Det er takknemlig å alltid kunne henvende seg til den samme kundestøtten og få god hjelp uansett hva det gjelder.
  Helena Eriksson, Head of Group HR, Löfbergs Karlstad
  Les kundecase
  Innboks

  En perfekt start for alle HR-prosesser

  Home - Online plattform og startsiden for organisasjonens HR

  Home er navet i hele organisasjonens HR. Et sted der brukere på alle nivåer får muligheten til å få oversikt over HR-aktiviteter direkte i systemet. Her kan HR-avdelingen til og med kommunisere direkte med alle ansatte. Home har en intuitiv design som effektiviserer og forenkler arbeid som tidligere var veldig komplekst. Her får du et dashbord som gir deg status og oversikt over hele organisasjonen og du får full oversikt over dine HR-admin oppgaver.

   CTA Johan

   Vil du snakke HR?

   Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på våre løsninger.

    Book demo