1. Home>

Om oss

Vi er SD Worx (tidligere Aditro)

Vi er en gjeng med utviklere, lønnsguruer, prosjektledere, implementeringseksperter, HR- og lønnsfagpersoner, CX-eksperter, løsningsarkitekter, teknikere, rådgivere, ledere og ansatte. Vi jobber her fordi vi liker å utvikle og levere kule løsninger som hjelper våre kunder til en enklere hverdag innen Lønn og HR. Vi syns selv at vi har de beste hjernene i HRM bransjen hos oss.

Kontakt oss
Kvinna kontor
People iconHva gjør vi?

Vi er en ledende leverandør som utvikler, produserer og leverer komplette løsninger innen lønn og HR til mellomstore og store nordiske selskaper.

icon sendVår strategi

Vi utnytter alle muligheter innenfor skytjenester og mobile flater for å forenkle og videreutvikle HR- og lønnsverdenen.

Fyverkerier ikonVårt mål

Å gjøre HR-prosesser enklere og mer tilgjengelige, både for HR, ledere og ansatte. Dette frigjør tid slik at ansatte kan bli sett og få mer tid til å gjøre jobben sin.

Aditro er SD Worx

Aditro er nå SD Worx

Aditro er glad for å være et nytt medlem av SD Worx-familien. SD Worx er en ledende leverandør av lønns- og HR-tjenester i Europa med 5 300 ansatte i 18 land og betjener kunder i 150 land over hele verden. Aditro ble kjøpt opp av belgiske SD Worx i april 2021. Her finner du det du trenger å vite om fusjonen med SD Worx.

Les mer om hvordan Aditro ble en del av SD Worx
resa kvinna

Historie & Eierskap

SD Worx ble grunnlagt i 1945 og har vært en ledende aktør innen HRM i over 75 år. I  April 2021 kjøpte SD Worx privateide Aditro. Aditro ble grunnlagt i 1960 og hadde blant annet navnet Personec i mange år, i 2007 fikk vi navnet Aditro.

Les mer om vår historie
SD Worx internationaal - Download je RFP template

Management i Norge

Vi jobber mot samme mål. Vi vet at med riktig samarbeid og god ledelse, skaper vi fremtidens løsninger for våre kunder og en bra arbeidsplass for våre medarbeidere.

 

Kontakt ledelsen i Norge
Damelag sykkel

Mangfold er viktig for oss - det er derfor vi sponser kvinnelige sykkellag

fredag 23. desember 2022

De fleste sponsorpengene går til herreidretten. Men SD Worx valgte kvinneidrett da selskapet skulle velge sponsorpartnere. Verdens beste sykkellag for kvinner heter Team SD Worx – en sponsoravtale i tråd med selskapets fokus på mangfold og teamarbeid.

Derfor sponser vi et kvinnelig sykkellag
LOGA All-in-One Suite

Nyheter & Presse

Her kan du holde deg oppdatert på SD Worx relaterte nyheter og pressemeldinger. 

Siste nytt fra SD Worx
Kvinna telefon

Partnere

SD Worx er partner med flere ledende selskaper innen HR og Lønn. Dessuten skaper vi integrasjoner med de fleste løsninger som finnes på det nordiske markedet innen ERP, HRM og andre tredjeparter. Det gjør at vi i fellesskap leverer akkurat det du trenger for å gjøre din løsning unik tilpasset etter ditt selskaps behov.

Les mer om våre samarbeidspartnere
Kolleg*innen aus verschiedenen Ländern knüpfen internationale Connections

Åpenhetsloven

I mange år har sosialt engasjement, godt styresett og respekt for miljøet vært kjernen i SD Worx. I tråd med vår visjon og verdier er SD Worx bundet til å ivareta grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i vår virksomhet. 

Nedenfor finner du generell informasjon om vårt arbeid i samsvar med Lov om virksomheters åpenhet og arbeid med grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold (åpenhetsloven) og tilpasning til lovens plikter i 2022.

Les mer
header

Kunder

Sjekk ut hva våre kunder forteller om våre løsninger og tjenester. Vil du ha en spesifikk referanse i en bransje, størrelse eller annet så er det bare til å ta kontakt med oss! Vi i SD Worx leverer tjenester og programvare innen Lønn og HR til en rekke norske, nordiske og internasjonale kunder, både innen privat og offentlig sektor. 

Les mer om våre kunder
Certifikat

ISO sertifisert partner

Mer om våre ISO-sertifiseringer
Story

For oss er det mennesker, ikke teknologi, som kommer først.

Ingen hopper ut av sengen og gleder seg over utlegg. Eller lengter etter tidsrapportering. Vi skjønner det. Men gjennom å forenkle prosessene kan vi frigjøre dyrebar tid og energi så at du kan fokusere på det egentlige arbeidet, det som betyr noe for deg og din bedrift.

Vi lager kule greier for mennesker i den virkelige verden som arbeider overalt, hvor som helst, når som helst og på hvilken som helst plattform. Fordelen vi har som leverandør er at vi utvikler våre løsninger selv. Det betyr at det er kort vei fra våre kunders behov til videreutvikling av løsningene. Og fordi vi alltid setter mennesket først blir våre løsninger brukt, om og om igjen.

Våre verdier

Du er det viktigste for oss. Helt siden starten på vår 75 år lange reise mot innovasjon og fremtidens HR- og lønn, er det kunden som har vært vårt største fokus. SD Worx sin fremste mål er at du som gir oss tillit til å forbedre din organisasjon, skal nå den fremgangen du ønsker. Våre verdier er våre løfter til deg som kunde.

  Til deg som kunde

  Fyverkerier ikonVi lover å være der

  For å virkelig forstå dine mål og hjelpe deg med å utvikle deg, så hører vi på deg og setter oss i din situasjon.

  icon sendEngasjement driver oss fremover

  Vi tar ansvar for arbeidet vårt og er dedikert til å levere resultater. Det er viktig for oss å holde løftene våre samtidig som vi tør å sette grenser.

  Employeur attrayantÅpenhet er mulighet

  For oss er det å lære og fornye seg viktig. Vi tør å se ting fra nye perspektiver, hvilket inspirerer oss til å alltid gå et skritt lengre, både internt og med våre kunder.

  People iconVi stoler på hverandre

  Vi stoler på oss selv, på teamet vårt og på deg. Vi holder alltid dialogen i gang og fortsetter å lete etter løsninger sammen.

  Work-Life BalanceEn for alle, alle for en

  Selv om vi er fysisk fra hverandre, agerer vi som ett. Vi deler våre talenter og feirer våre ulikheter. Vi er alle en del av SD Worx-familien.

  Prinsipper for samsvar - ISO sertifiseringer

  Vi følger bransjens beste praksis og standarder.

  GDPR

  Vi har utviklet tekniske løsninger og prosesser som underbygger EU-direktivet for personvern (GDPR).

  ISO 27001

  Styringssystemet for informasjonssikkerhet er sertifisert ISO 27001:2013

  ISO 27701

  Systemet vårt for administrasjon av personvernopplysninger er sertifisert ISO 27701:2019.

  ISO 14001

  Vi har også oppnådd sertifiseringen ISO 14001:2015 for miljøstyringssystemet vårt.

  ISAE 3402

  Business process outsourcing (BPO) kontrolleres årlig av et eksternt kontrollorgan i samsvar med ISAE3402 Type II. (SE og FI).

  Hva kan vi hjelpe deg med?

  document with coins

  Lønnssystemer - både til privat og offentlig sektor

  → Lønnssystem
  Integration HR

  HR-system for store og mellomstore selskaper

  → HR-system
  People icon

  Managed Payroll Services - sett bort lønn til oss

  → Outsourcing lønn
  Gain de temps

  Systemer for vaktlister, timeregistrering og fravær

  → Workforce Management
  Staffing

  Rekrutteringssystem og Talent Management løsninger

  → Talent & rekruttering
  Transparence et aperçu

  Analyse og rapportering på HR-data

  → Analytics

  Over 76 000 kunder globalt

  Idea icon
  +75 års erfaring

  Dokument ikon
  +5 000 000 lønnsslipper per måned

  People icon
  +150 land

  CTA Johan

  Vil du ta en prat?

  Har du spørsmål rundt hvordan du kan ta din bedrift til neste nivå med hjelp av moderne HR- eller lønnssystem, outsourcing eller andre tjenester? Book et 30 minutters møte på nett for å snakke om dine muligheter.