1. Home>
  2. Om oss>
  3. Kunder>

Amesto AccountHouse velger SD Worx

- SD Worx er en foroverlent aktør med en solid posisjon i det norske markedet som vi lenge har hatt en intensjon om å inngå partnerskap med, nå var tidspunktet riktig.

Vi var på utkikk etter ett skybasert alternativ til våre større lønnskunder

Siri Nilssen, CEO i Amesto AccountHouse og Amesto TechHouse forteller hvorfor de valgte SD Worx som partner for sine største lønnskunder.

Siri Nilssen, CEO i Amesto AccountHouse velger SD Worx

 

Hvorfor valgte Amesto AccountHouse lønnssystemet fra SD Worx?

- Vi var på utkikk etter ett skybasert alternativ til våre større lønnskunder, forteller Siri Nilssen i CEO i Amesto AccountHouse og Amesto TechHouse. SD Worx er en foroverlent aktør med en solid posisjon i det norske markedet som vi lenge har hatt en intensjon om å inngå partnerskap med, nå var tidspunktet riktig. Vi vil trekke frem ett sammenfallende syn på automatisering og innovasjon innen lønnsområdet som en av hovedårsakene til at vi velger å inngå partnerskap med nettopp SD Worx. 

- Vi forventer å kunne dra nytte av SD Worx sin ekspertise og teknologiske løsninger for å forenkle våre kunders hverdag. SD Worx oppleves som en proaktiv og strukturert samarbeidspartner som har fokus på å tilrettelegge for at partnerne sine lykkes.

Fremtiden for regnskapsbyråbransjen

- Vi ser på fremtiden til regnskapsbyråbransjen som utrolig spennende, forteller Siri Nilssen. Bransjen vil fortsette å utvikle seg hyppig og vi forventer stadig økende formelle krav fremover. Dette gjør at behovet for å kontinuerlig omfavne innovativ teknologi blir enda viktigere. Vi tror at samarbeid med selskaper som SD Worx vil hjelpe oss å holde oss i forkant slik at vi kan fortsette å tilby tjenester av høy kvalitet til våre kunder og oppfylle vår misjon, 'simplifying business' avslutter Siri.

Om samarbeidet

Audhild Hval, leder for Byrå-teamet i SD Worx Norge er veldig fornøyd med å ha fått med Amesto på byrålaget.

- Amesto er en seriøs og innovativ aktør innenfor lønns- og regnskapstjenester som tenker veldig riktig rundt standardisering og automatisering. I tillegg liker vi godt profilen til Amesto med fokus på People, Planet and Profit. 

Prosjektet har fått en god start og vi er samkjørte om veien videre. Dette blir et særdeles spennende samarbeid fremover forteller Audhild Hval i SD Worx.

Om Amesto AccountHouse

Amesto AccountHouse ble etablert i 2004 og er blant landets ledende økonomihus. De er ca 300 ansatte i Norden med kontorer i Norge, Sverige og Danmark. Amesto AccountHouse er en del av Amesto Group, en familiedrevet organisasjon, med over 1000 ansatte. I tillegg til Amesto AccountHouse som spesialiserer seg innen regnskap, lønn og HR, finner man kompetanse innen forretningsløsninger, AI, security, cloud technology og bemanning. Alt samlet under Amesto Group paraplyen. I 2023 ble Amesto rangert som Norges 7. mest innovative selskaper av innovasjonsaktøren InnoMag.

    Lønnssystem for byråer

    SD Worx Lønn Byrå er løsningen for effektiv og automatisert lønnsadministrasjon for regnskapsbyråer og lønnskontor med mange klienter. Vil du ta en prat for å finne ut om SD Worx Lønn Byrå kan være en match for deg? 

    Lønnssystem for byrå
    Audhild Hval, leder for byråsatsningen i SD Worx