1. Home>
Glad dame symboliserer suksess
Webinar

Costcos suksesshistorie med HR i Europa

Er du klar for å begynne på reisen mot internasjonal HR-suksess? Meld deg på vårt eksklusive webinar, arrangert av SD Worx i samarbeid med bransjeledende Costco og Nelson Hall.

23.2.2024
Dame er fornøyd med bra onboarding
Blogg

Forbedret onboarding med støtte fra HR-systemet

To viktige faktorer for å forbedre onboardingprosessen, er å utnytte systemene bedre og ta vare på den interne kompetansen som finnes i organisasjonen. Få tips om hvordan du kan effektivisere din onboarding med hjelp av riktige HR-systemer.

13.2.2024
Fornøyd blivende nyansatt
Blogg

Bedre preboarding – tryggere start for den nyansatte

Hvordan kan du få dine nye medarbeidere til å trives og bli værende i din bedrift? Få tips om hvordan du kan optimalisere din preboarding og forberede deg på den kommende onboardingen.

12.2.2024
Kjærlighet på jobb
Blogg

Kjærlighet på jobb og HR sin rolle

Har HR rett til å blande seg inn dersom du begynner å date en kollega, eller er det en privatsak? Har arbeidsgiver rett å vite dersom du du møter kjærligheten med stor K på jobb og hva skjer dersom en leder og en ansatt blir et par og hvordan kan det påvirke arbeidsmiljøet?

12.2.2024
Bilde av taleren til webinaret, Jan Laurijssen
Webinar

AI and HR - between hope and hype

AI er på vei inn i arbeidslivet for alvor, men mange av oss mangler en grundig forståelse for hvordan AI påvirker HRM (Human Resource Management). I webinaret den 10. april, skal vi prøve å avklare de ulike hypotesene og antakelsene som finnes om AI og HR.

10.4.2024
Et menneske som kaster seg mellom to fjell for å illustrere utfordringer
Guide

Guide: Forvandle HR-utfordringer til muligheter

Vi har i flere år hatt en årlig undersøkelse der vi har spurt tusenvis av ansatte i europeiske selskaper om deres erfaringer og utfordringer innen HR. Vi har gjennom undersøkelsene identifisert de 10 største HR-utfordringene og spurt HR-eksperter i SD Worx om hvordan disse kan forvandles til muligheter. Resultatene har vi samlet sammen til en guide som du kan få lese her.

1.2.2024
Bildet illustrerer digital HR
Blogg

Digitaliser HR og forbered deg for EUs nye direktiv

Norge ligger langt etter når det kommer til digitalisering av HR. Samtidig har EU et nytt direktiv, CSRD, som innebærer at HR må rapportere viktig data til bærekraftsrapporten. Hva kreves av HR for å nå målet?

29.1.2024
Talerne i webinaret om en bedre onboardingsreise
Webinar

En bedre onboardingprosess

Et webinar om hvordan en av SD Worx sine egne HR-avdelinger forbedret onboardingprosessen sin. Få tips og råd om hva som er viktig for at medarbeiderne skal trives og bli værende i din bedrift.

7.3.2024
HR leser om det nye direktivet CSRD
Blogg

Slik kan HR møte EUs nye direktiv CSRD

Hva er CSRD og hvordan påvirker det deg som jobber innen HR? Vi forklarer begrepene og gir deg 5 tips om hvordan HR kan møte EUs nye direktiv CSRD. 

16.1.2024