1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>

HR- og Lønnssystem for offentlig sektor

Vi vet at offentlig sektor legger ned mye energi på komplisert arbeid og har en enorm mengde med informasjon de skal håndtere. Derfor fokuserer vi på å kunne tilby HR-system, lønnssystem og tidshåndtering som forenkler og automatiserer en stor del av arbeidet ditt. Sammen gjør vi HR mer tilgjengelig, mer effektivt og frigjør tid for hele organisasjonen.

 

La oss ta en prat...
Kvinne med laptop

Våre løsninger for offentlig sektor og kommuner i Norge

Kvinne ler

HR-system

Effektiv håndtering av person- og organisasjonsinformasjon. 

Håndter og få oversikt over nye, nåværende og tidligere ansatte. HR-systemet forenkler det daglige arbeidet for lederne dine og HR-spesialistene i kommunen. 

 

  Les mer
  Kvinne på mørkt kontor

  Lønnssystem

  Automatisert lønnssystem for kommuner

  SD Worx Lønn er tilpasset behovene til norske kommuner og følger lovendringer og forskrifter automatisk slik at du alltid kan være sikker på at lønnssystemet er oppdatert. Lønnssystemet kan også fås som en del av ERP-plattformen for kommuner og offentlig sektor i Xledger Offentlig. 

   

   Les mer
   Kvinne foran tavle

   Onboarding & offboarding

   Digitaliserte onboardingsprosesser som forenkler arbeidet. 

   Onboarding av nytt personale i din kommune gjøres fortsatt ofte gjennom manuelle prosesser. Selv om det er slik det alltid har blitt gjort, kan det gjøre arbeidet både tregt og mer tidkrevende enn det trenger å være. Med digitale, automatiserte onboardingsprosesser, reduserer du risikoen for at viktige rutiner faller igjennom.

    Les mer
    Datenmanagement-Software mit eAkte

    Talent Management

    Dine ansatte er organisasjonens største ressurs.

    Å styrke dine ansatte er én av de viktigste oppgavene for HR-teamet og lederne dine. Med SD Worx sitt fleksible verktøy kan du bygge et solid grunnlag for fremtidens arbeid gjennom å fremme smidighet og engasjement slik at hver enkelt ansatt kan trives og prestere på topp.

     Les mer

     Fordelene med SD Worx HRM-system

     Glad ikonAttrahere medarbeidere

     Attraktive medarbeidere er interessert i arbeidsplasser med nytenkende arbeidsmetoder og innovative verktøy. Tilby moderne HR-løsninger digitalt med SD Worx HRM-system.

     Tid ikonFrigjør tid til å yte bedre service

     Gjennom å effektivisere og automatisere tidligere manuelle prosesser får ansatte både tid og energi å bruke på fellesskapsstøttende oppgaver og egen restitusjon.

     Automatisering ikonEffektivisere arbeidet

     Minimer risikoen for menneskelige feil og øk kvaliteten på leverte produkt gjennom å automatisere viktige prosesser, samtidig som de ansvarlige beholder innsyn og kontroll.

     HR apper på telefon

     Apper for effektiv HR

     SD Worx tilbyr to apper - en for ansatte og en for ledere. Det er raskt og enkelt å gjøre søk, registreringer og gi godkjenninger direkte i appen. Den moderne løsningen minimerer risikoen for misforståelser med automatiserte prosesser. Spar tid for de ansatte samtidig som du øker medarbeidertilfredsheten og får de ansatte til å føle seg sett.

      

      Les mer om våre HR-apper

      Blogg

      Gjør lønnsmedarbeiderne til lønnscontrollere

      – I dag jobber mange i kommunene veldig tungvint når det gjelder HR og lønn. Men vi ser en endringsvillighet i offentlig sektor til å effektivisere og automatisere prosesser slik at prosesser innen for eksempel lønn og HR blir tilpasset en mer moderne verden. 

      Les blogg
      Lønnssystem for norske kommuner

      En guide til smart håndtering av lønn i offentlig sektor

      Les mer om kommunenes utgangspunkt for digital endring, fremtidens arbeidsliv i offentlig sektor og få råd fra eksperter innen HR og digital endring.

       Last ned guide

       Over 76 000 kunder globalt

       Idea icon
       + 75 års erfaring

       Dokument ikon
       + 5 000 000 lønnsoppgaver per måned

       People icon
       +150 land

       La oss snakke HR-system

       Få en gjennomgang av mulighetene innen HR- eller timesystem. Book en 30 minutters uforpliktende online demo og finn ut om en av våre løsninger er en match for ditt selskap. 

       Book tid i kalenderen
       Bilde av Christine Engebretsen