1. Home>
 2. Våre løsninger>
 3. Våre løsninger for håndtering av lønn>

HR- og Lønnssystem for offentlig sektor

Kvinne med laptop

Vi vet at offentlig sektor legger ned mye energi på komplisert arbeid og har en enorm mengde med informasjon de skal håndtere. Derfor fokuserer vi på å kunne tilby HR-system, lønnssystem og tidshåndtering som forenkler og automatiserer en stor del av arbeidet ditt. Sammen gjør vi HR mer tilgjengelig, mer effektivt og frigjør tid for hele organisasjonen.

 

La oss ta en prat...
Kvinne med laptop

Våre løsninger for offentlig sektor

Kvinne ler

HR-system

Effektiv håndtering av person- og organisasjonsinformation. 

Masterdatamodulen People er stjernen innen SD Worx HR. Den sorterer, håndterer og kontrollerer nye, nåværende og avsluttede ansettelser effektivt samtidig som den lar deg ha god oversikt. Nye ansettelser legges enkelt inn i systemet uten overveldende administrasjon og forenkler det daglige arbeidet for både lederne dine og HR-spesialister.

  Les mer
  Kvinne på mørkt kontor

  Lønnssystem

  Automatisert lønnssystem for offentlig sektor

  SD Worx Lønn er en del av ERP-plattformen for kommuner og offentlig sektor i Xledger Offentlig. SD Worx Lønn følger lovendringer og forskrifter automatisk i systemet slik at du alltid kan være sikker på at lønnssystemene dine er oppdatert.

   

   Les mer
   Mann med digital Ipad

   Workforce Management

   Kontroll og oversikt over bemanningen innen virksomheten.

   Workforce management handler om å optimalisere prosessen ved å forvandle tid til penger. Gjennom å administrere og analysere tids- og nærværsrapporter kan du få en oversikt over hvor, hvor mye og når tid og arbeidskraft brukes. På den måten kan du optimalisere dine personalressurser utifra korrekt date og ta beslutninger som kommer til å gagne hele organisasjonen. 

    Les mer
    Kvinne foran tavle

    Onboarding & offboarding

    Digitaliserte onboardingprosesser som forenkler arbeidet. 

    Onboarding av nytt personale gjøres fortsatt vanligvis gjennom manuelle prosesser. Selv om dette kan være slik det alltid har blitt gjort, kan manuelle prosesser gjøre arbeidet både tregt og mer tidkrevende enn det trenger å være. Med digitale, automatiserte onboarding-prosesser, reduserer du risikoen for at viktige rutiner faller igjennom.

     Les mer

     Fordelene med SD Worx HRM-system

     Glad ikonAttrahere medarbeidere

     Attraktive medarbeidere er interessert i arbeidsplasser med nytenkende arbeidsmetoder og innovative verktøy. Tilby moderne HR-løsninger digitalt med SD Worx HRM-system.

     Tid ikonFriggjør tid til å yte bedre service

     Gjennom å effektivisere og automatisere tidligere manuelle prosesser får ansatte både tid og energi å bruke på fellesskapsstøttende oppgaver og egen restitusjon.

     Automatisering ikonEffektivisere arbeidet

     Minimer risikoen for menneskelige feil og øk kvaliteten på leverte produkt gjennom å automatisere viktige prosesser, samtidig som de ansvarlige beholder innsyn og kontroll.

     HR apper på telefon

     Apper for effektiv HR

     SD Worx tilbyr to apper - en for ansatte og en for ledere. Det er raskt og enkelt å gjøre søk, registreringer og gi godkjenninger direkte i appen. Den moderne løsningen minimerer risikoen for misforståelser med automatiserte prosesser. Spar tid for de ansatte samtidig som du øker medarbeidertilfredsheten og får de ansatte til å føle seg sett.

      

      Les mer om våre HR-apper

      Over 76 000 kunder globalt

      Idea icon
      + 75 års erfaring

      Dokument ikon
      + 5 000 000 lønnsoppgaver per måned

      People icon
      +150 land

      Pål

      Vil du snakke lønnssystem?

      Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på vårt lønnssystem SD Worx Lønn.

       

       Book demo