1. Home>
  2. Inspirasjon>

Outsourcing Lønn

Vurderer du outsourcing av lønnstjenester? Her kan du få inspirasjon og tips til hva du bør tenke på før du bytter leverandør eller velger å sette bort hele eller deler av lønnshåndteringen til en partner.

Tema
Lønn
Blogg

Hva er forskjellen på bruttolønn og nettolønn?

Her får du vite forskjellen mellom bruttolønn og nettolønn

22.5.2024
Dame leser guiden om outsourcing av lønn
Guide

Guide: 6 tips for å lykkes med outsourcing av lønn

Det er ikke åpenbart at outsourcing av lønnsadministrasjon vil lykkes. Nøkkelen til vellykket outsourcing av lønn ligger i stor grad hos kunden, og derfor har vi satt sammen 6 tips for å hjelpe deg med å lykkes med outsourcing av lønnsadministrasjon.

5.3.2024
Audhild Hval, leder for byråsatsningen i SD Worx
Guide

En guide til smart håndtering av lønn for regnskapsbyråer

Regnskapsbyråene står midt oppe i store endringer preget av konsolidering og kravene til raske digitale endringer. Ved å kombinere ny teknologi med praktisk fagkompetanse skapes brukervennlige og effektive løsninger som frigjør tid til å jobbe med de tingene som virkelig gjør en forskjell. Det gir store muligheter for byråene som ønsker å beholde sine dyktigste ansatte, og de fremstår best i kampen om de mest talentfulle hodene innen lønnsfaget.

6.12.2023
Team discussing
Blogg

Bytte HR- og lønnsleverandør? Dette bør en god leverandør tilby

HR- og lønnsavdelingen er ansvarlig for mye mer enn administrering av lønn, reiseregninger og skatt. En god HR- og lønnsleverandør hjelper deg å ta vare på din største ressurs, folka dine. De tilbyr viktige sanntidsdata til virksomheten for faktabaserte beslutninger. 

27.10.2023
To do list
Guide

7 ting du bør du tenke på før du investerer i et nytt lønnssystem

Våre lønnseksperter har her samlet 7 råd til deg som skal begynne å se deg om etter en ny løsning for lønn. Har du hatt ditt lønnssystem i en del år, og kjører du fortsatt lønn på akkurat lik måte nå som for noen år siden? Da kan det være på tide å se seg om etter en ny og mer moderne løsning.

11.8.2023
Kundenversprechen
Blogg

3 tips som ​vil forenkle din lønnstjeneste

Her får du noen korte tips som vil forenkle lønnstjenesten din dersom du vurderer outsourcing av lønn.

By Anne Erlien8.5.2023
Outsourcing Key Driver Arbeitskärfte
eBook

Rapport | Payroll Proficiency Index

Lønnskompetanseindeks i Norge

Denne omfattende rapporten, PPI (Payroll Proficiency Index), viser bekymringsområdene til toppledelsen og de daglige utfordringene lønnsmedarbeidere har. Rapporten vår gir et faktabasert syn på hvordan ulike interessenter innen lønn i Norge møter dagens utfordringer, og hvordan de fremtidssikrer bedriftene sine ved å omfavne teknologi, partnerskap og lønnstransformasjon.

13.4.2023
Kvinner outsourcing
Blogg

7 grunner til at du bør vurdere outsourcing av lønn

Dette er de vanligste årsakene til at bedrifter velger å outsource lønn.

27.3.2023
Woman with a book
Blogg

SD Worx – For life, for work

SD Worx tilbyr løsninger innen lønn og HR for organisasjoner i vekst og fornøyde medarbeidere. For life, for work.

21.12.2022
Team smiling
Blogg

Lønnspartnere i flere land: hva man (ikke) skal se etter

Lønn i Europa har blitt notorisk komplekst, noe som gjør det nesten umulig å opprettholde en feilfri lønnsutbetaling i flere land for din internasjonale arbeidsstyrke. Outsourcing-partnere står klar for å gi deg trygghet. Men hvordan vet du hvilken som er den perfekte matchen for deg?

1.12.2022
Hands working on laptop and tablet
Blogg

Sikre deg for fremtiden: Ta kontroll over lønnskostnadene dine

I en lavkonjunktur og et stadig mer usikkert arbeidsmarked, er det viktigere enn noen gang for bedrifter å ha god kontroll på lønnskostnadene sine. For de aller fleste bedrifter står personalkostnadene for størstedelen av utgiftene. Mange synes det er vanskelig å få en skikkelig oversikt over hvordan de har det sammenlignet med konkurrentene. Da vi spurte over 3000 europeiske selskaper i vår «Future of Work & People»-studie om hva deres største HR-utfordringer var, var «Management of personal costs» på topp ti-listen. 

4.11.2022
Man in blue
Blogg

BDO – Skal jobbe smartere med lønn

BDO ønsker å være den fremste tilbyderen av tjenester innen regnskap og lønn. Derfor har selskapet valgt å ta i bruk ny teknologi med smartere prosesser fra SD Worx for å automatisere lønnskjøringen for sine kunder. Det nye systemet sikrer at fagekspertene på lønn kan ta på seg flere spennende oppdrag, og frigjøre tid til rådgivning.

13.9.2022