1. Home>
  2. Våre løsninger>
  3. bransjer>

Mellomstore og store selskaper

Våre løsninger passer for mellomstore og store selskaper med 250 ansatte og oppover. Hos oss kan du få alt fra en moderne løsning for lønnsadministrasjon til en komplett, funksjonsrik og integrert løsning som dekker alle HRM-behovene dine. For mindre selskaper har vi dyktige byrå-partnere som leverer lønns- og HR-tjenester på våre plattformer.

La oss ta en prat!
Frau arbeitet mit dem SD Worx Zeitmanagement Tool

Hva er dine behov:

Vi skreddersyr pakker innen Lønn, HR, Talent og Workforce Management.

Hos oss kan du velge å kjøre lønn selv i Norges kanskje mest automatiserte lønnssystem. Eller så kan du sette bort hele eller deler av lønnshåndteringen til våre eksperter. Uansett valg får du en topp moderne og fremtidsrettet løsning for lønnshåndtering som passer alle norske bransjer. Vi integrerer med dine eksisterende løsninger innen ERP, HR eller andre tredjeparter.

Les mer om Lønn

Utvid SD Worx Lønn med tilleggsmoduler for utlegg, reise og time. Vi integrerer lønnssystemet eller lønnstjenesten med ditt eksisterende HRM- og ERP-system og eventuelt andre tredjepartsløsninger for å sikre best mulig flyt i prosessene mellom HR, Lønn og økonomi.

Les mer om Lønnssystem

Med oss kan du få en komplett pakke med integrert Lønn (system eller tjeneste) og Core HR. Bygg ut HR-systemet med moduler basert på dine behov. Vi har moderne løsninger innen blant annet Workforce Management, Talent Management, LMS (Læringsplattform), kompetanseutvikling, rekrutteringssystem, løsninger for digital onboarding med mer.

Våre løsninger

For Enterprise segmentet (700+ ansatte) tilbyr vi skreddersydde SAP-løsninger. Du kan få HR-systemet SAP SuccessFactors integrert med vårt norske lønnssystem SD Worx Lønn eller du kan gå «all-in-SAP» og få tilpasset din egen løsning i SAP-verden med moduler for HR, Lønn, Workforce Management, Talent Management med flere.

Les mer om SAP
PPI

Vi hjelper deg med å finne løsningen som passer for din bedrift

Vi kan hjelpe deg med behovskartlegging og grunnlaget til en Business Case. 
Er du kun ute etter en løsning for lønn, eller en komplett og integrert HRM-løsning? Vi kan hjelpe deg med å sette sammen en løsning som tilfredsstiller dine krav og som dekker de prosesser du trenger innen Lønn og HR. 

    La oss ta en prat om dine muligheter!