1. Home>
  2. Våre løsninger>

Talent Management – Videreutvikle dine ansatte

Man intervju digitalt

Dine ansatte er organisasjonens største ressurs. Å styrke de ansatte er derfor én av de viktigste oppgavene for HR-teamet og lederne dine. Med SD Worx’ fleksible verktøy og omfattende ekspertise kan du bygge et solid grunnlag for fremtidens arbeid gjennom å fremme smidighet og engasjement. Slik at hver enkelt ansatt kan prestere på topp i morgen.

Book demo
Man intervju digitalt
Löfbergs
Vi verdsetter virkelig de personlige verdiene. Selv om vi kontakter kundestøtte fordi vi har et problem med noe, så er samarbeidet vårt med SD Worx et partnerskap som begge må investere i, og når man gjør det – ja, da blir det så utrolig bra!
Helena Eriksson, Head of Group HR, Löfbergs Karlstad
Les kundecase

Attraher, utvikle og behold dine ansatte

Employeur attrayantØk de ansattes trivsel

Få dine ansatte til å føle seg sett, hørt og delaktige i sin egen utvikling, slik at du kan fremme et godt arbeidsmiljø og øke trivselen blant alle dine ansatte.

ProductivitéUtvikle talentene dine

Jo mer kunnskap og ekspertise medarbeiderne dine har, jo raskere vokser virksomheten. Sats på interne talenter slik at de kan drive selskapet fremover.

Expertise / KnowledgeBehold interne talenter

Ansatte som presterer godt, ønsker å føle at de utvikler seg og har muligheter i selskapet der de jobber. Du beholder medarbeidere i organisasjonen hvis du oppfyller behovene deres.

Plug-and-playStyrk varemerket ditt

Selskaper som viser at de ser og verdsetter verdien de ansatte bidrar med, og i tillegg satser på dem, er en attraktiv arbeidsplass. Bli en attraktiv arbeidsgiver ved å vise hva du kan gjøre for karrieren deres.

Over 76 000 kunder globalt

Idea icon
+ 75 års erfaring

Dokument ikon
+5 000 000 lønnsslipper per måned

People icon
+ 150 land

CTA Johan

Vil du snakke Talent Management?

Finn en tid som passer i kalenderen for en uforpliktende prat eller demo på våre løsninger.

    Book demo