1. Home>
 2. Inspirasjon>
 3. HR-system>
Fra fragmentert til integrert

Fra fragmentert til integrert: Reisen mot et integrert HR-teknologisk økosystem

Hvilken profil er din perfekte HR-match?

Selv om hver organisasjon er på sin egen unike digitale reise, har vi alle en ting til felles: Når det gjelder HR-teknologi, må vi finne en “perfect match” for å møte behovene til både ansatte, ledere, selskapet og HR. Vi har delt inn digitaliseringsreisen innen HR i 4 profiler: 

 1. Effektiv organisasjon
 2. Forbedret brukeropplevelse
 3. Investering i vekst
 4. Se sammenhengen

Sjekk hvilken profil som passer deg gjennom å ta quiz’en vår. 

  Ta quizen vår her

  Vi ser et skifte innen HR-teknologi. Tiden da virksomheter opererte med fragmenterte HR-systemer er forbi. I dag ligger nøkkelen til effektiv HR-drift i et integrert økosystem for HR-teknologi. Men hvordan gjør en bedrift overgangen fra et fragmentert til et enhetlig system? 

  Forstå det fragmenterte HR-teknologiske landskapet

  Fragmentering er et vanlig problem innen HR-teknologi. Mange organisasjoner har akkumulert en mengde forskjellige systemer gjennom årene for å administrere ulike HR-funksjoner som rekruttering, onboarding, lønn, resultatstyring og workforce management. Selv om hvert verktøy kan være effektivt på sitt respektive område, kan mangelen på integrasjon skape driftsmessig ineffektivitet, datainkonsekvens og hindre beslutningstaking.

  Kraften til et integrert HR- teknologisk økosystem

  Et integrert HR-teknologisk økosystem er en integrert pakke med HR-verktøy som fungerer harmonisk sammen, og gir et enkelt, sammenhengende syn på arbeidsstyrken din. Med HR-systemene som fungerer unisont, flyter dataene dine sømløst på tvers av ulike plattformer, noe som fører til økt effektivitet, bedre datanøyaktighet, forbedret beslutningstaking og en overlegen medarbeideropplevelse.

  Din reise fra fragmentert til integrert

  Overgangen til et integrert HR-teknologisk økosystem er en reise som krever nøye planlegging og utførelse. Slik navigerer du i denne overgangen:

  Revider din nåværende teknologistack: Begynn med å revidere din nåværende teknologistack. Forstå hvilke systemer du bruker for øyeblikket, funksjonene deres og hvor godt de dekker behovene dine.

  Identifiser integreringsmuligheter: Se etter muligheter for å integrere dine eksisterende systemer. Noen verktøy kan allerede ha integreringsfunksjoner som du ikke utnytter.

  Velg en enhetlig HR-løsning: Vurder å ta i bruk en enhetlig HR-løsning som kan integreres med dine eksisterende systemer og gi et helhetlig syn på arbeidsstyrken din. En integrert løsning kan strømlinjeforme HR-driften og forbedre beslutningsevnen.

  Planlegg og utfør integrasjonen: Planlegg integreringsprosessen nøye for å minimere forstyrrelser i HR-driften din. Det kan hende du må jobbe med IT-teamet ditt eller en ekstern leverandør for å sikre en jevn overgang.

  Lær opp personalet ditt: Når det nye systemet ditt er på plass, sørg for at personalet ditt er riktig opplært i hvordan det skal brukes. Å gi tilstrekkelig opplæring vil sikre at teamet ditt effektivt kan utnytte det nye systemet og realisere dets fulle potensial.

  Overvåk og optimaliser: Etter at integrasjonen er fullført må du overvåke det nye systemets ytelse og se etter muligheter for å optimalisere. Kontinuerlig forbedring er nøkkelen til å maksimere fordelene med et enhetlig HR-teknologisk økosystem.

  Omfavn fremtiden med et integrert HR-teknologisk økosystem

  Reisen din fra et fragmentert til et integrert HR-teknologisk økosystem kan være utfordrende, men belønningen er verdt det. Et integrert system kan strømlinjeforme HR-driften din, forbedre beslutningstaking og forbedre ansattes opplevelse. Det er på tide å bryte ned siloene, koble sammen punktene og omfavne fremtiden til HR-teknologi.

  Husk at overgangen til et enhetlig og integrert HR-teknologisk økosystem ikke er noe du må gjøre alene. Enten du trenger hjelp til å revidere din nåværende teknologistack, identifisere integreringsmuligheter eller velge og implementere en ny enhetlig løsning, kan du alltid kontakte oss for støtte på veien.

  Les også: Fremtiden for integrert HR-teknologi og Er integrert HR-teknologi din fremtid?

   Vil du lære mer om de andre profilene?

   Last ned gratis guide

    Finn din perfekte digitale HR-match