1. Home>
 2. Inspirasjon>
 3. HRM>

Skreddersy en fleksibel arbeidsplass

Vår rapport analyserer eksklusiv europeisk forskning for å besvare spørsmålet: Hva er viktigst for arbeidstakere når det gjelder fleksibelt arbeid? Og hvordan kan arbeidsgivere forbedre sin strategi for å møte de ansattes skiftende behov? Vi har identifisert 4 prioriteringer som du kan ta utgangspunkt i for å sikre deg at retningslinjene for fleksibelt arbeid blir en perfekt match for din virksomhet.

Les guiden her
Forsidebilde til guiden om fleksibilitet på arbeidsplassen

Fyll inn skjemaet for å lese guiden

  4 prioriteringer for en fleksibel arbeidsplass

  De fleste bedrifter oppgir at fleksibelt arbeid er en av de viktigste prioriteringene for å tiltrekke seg og beholde talenter, men bare 45 % av arbeidstakerne er fornøyde med balansen mellom jobb og privatliv. Hvordan kan du skape en fleksibel arbeidsplass slik at den i større grad oppfyller behovene til både HR, virksomheten og dine ansatte?

  Undersøkelsen vår identifiserer 4 prioriteringer for HR-ledere som ønsker å forbedre betydningen av fleksibilitet på jobben. I denne guiden får du råd fra eksperter fra SD Worx om hvordan du kan skreddersy retningslinjene dine etter alles behov:

  • Utvid definisjonen av fleksibilitet.
  • Overvinn utfordringene med fjernarbeid.
  • Mål resultater, ikke timer jobbet.
  • Vurder nye måter å effektivisere arbeid på.

  Om undersøkelsen

  Over 16 000 arbeidstakere og nesten 5 000 HR-ledere fra 16 europeiske land deltok i undersøkelsen, som ble gjennomført våren 2023.
   

  Fyll inn skjemaet for å lese guiden!