1. Home>
  2. Om oss>
  3. Kunder>

Velkommen til Kicks!

Redusert administrasjon og mobile løsninger var viktig når skjønnhetskjeden KICKS valgte ny løsning for lønn og HR.
Människor kollar på parfym

Vi ønsker Kicks velkokmmen!

Med 250 butikker i Sverige, Norge og Finland og en moderne omnikanalløsning, hvor fysisk butikk og e-handel er integrert, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester og rundt 25.000 produkter fra 300 merker.    

KICKS var tidligere en del av Axstores, en del av Axel Johnson, sammen med Åhléns og Lagerhaus. Ved endring av selskapsstrukturen som gjorde de tre selskapene uavhengige, så KICKS behov for nye løsninger for HR og Lønn. De gamle løsningene var tilpasset Axstores og passet ikke til selskapets nåværende prosesser. Det var viktig for selskapet å kunne jobbe mer effektivt og moderne i en ny plattform. KICKS ønsket redusert administrasjon i gjeldende manuelle rutiner, mobil støtte for HR og lønn, og en høy grad av standardisering.

I november 2020, kjørte Kicks sin første lønn i SD Worx Lønn (tidligere Aditro Lønn) i Sverige til sine ca. 1500 ansatte. De bruker også flere av modulene i SD Worx HR, som HR-master (People), timeregistrering (Time), reise & utlegg (Expense) og lønnsrevisjon (Salary review).

Vi ønsker KICKS hjertelig velkommen som kunde.