1. Home>
 2. Inspirasjon>
 3. Outsourcing Lønn>

Outsourcing av lønn: Hvorfor nå, og hvordan du skal lykkes

En stor del av å jobbe smartere er å vite når du skal stole på andre og når du skal vise frem dine egne styrker.

Outsourcing av lønn: Hvorfor nå, og hvordan du skal lykkes

Ting har endret seg så raskt og drastisk siden tidlig i 2020 at det er viktig å holde fingeren på pulsen og dele våre funn. 2021 gjennomførte SD Worx en omfattende nettbasert undersøkelse som nådde ut til 3000 bedrifter i 12 forskjellige europeiske land og regioner.

Resultatene viser noen store forskjeller sammenlignet med forskningen vi gjorde året før. En lang periode med usikkerhet har tilsynelatende endret måten vi ivaretar lønn på – og hvis du følger tankegangen i denne ebook, er det helt klart fornuftig å tenke nytt.

  Last ned eBook

  En ebook om de grunnleggende prinsippene for moderne lønnsoutsourcing og hvorfor den er på vei oppover i over hele Europa.

   Last ned ebook her

   Om guiden:

   Flere ebooks i serien «Jobb smartere, ikke hardere».

   Denne ebook er nr. 2 i serien «Jobb smartere, ikke hardere», alle tre ebooks er basert på svarene i den store årlige undersøkelsen «Future og Work and People». 

   Du finner alle ebøkene her:

   Tipsene og guidene er basert på forskning og sentrale funn fra SD Worx sin store arbeidsgiverstudie «Future of Work and People 2021» hvor 2747 beslutningstakere i europeiske selskaper har delt sine erfaringer og fremtidige investeringer.