1. Home>
 2. Om oss>

ISO sertifisert partner

Vi følger bransjens beste praksis og standarder.

Les mer om oss
Certifikat

ISO sertifisert partner

Som en av Nordens og Europas ledende leverandører innen Lønn & HR er vi i SD Worx stolte av våre ISO sertifiseringer.

Vi kan skilte med flere sertifiseringer innen miljø og sikkerhet. Det er viktig for oss å fremme informasjonssikkerhet og redusere miljøpåvirkningen. Sertifiseringene gjør det klart at bedriften møter de høye globale standardene og de krav våre kunder setter til kvalitet i systemene de jobber i til daglig.

– I en bransje hvor informasjonssikkerhet er av ytterste viktighet for våre kunder er vi stolte over å annonsere våre utmerkelser i forbindelse med ISO standarder. De beskriver vår dedikasjon til våre kunder og til kvaliteten på våre tjenester. Som selskap er vi fokusert på å utvikle vår drift, samtidig som vi blir bedre på trygghet, sikkerhet og kvalitet. Våre miljømål representerer en pilar av bærekraft for selskapet og lokalsamfunnene vi opererer i. Sertifiseringene er et bevis på at SD Worx leverer tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi tar vare på sikerhet og miljø.» forteller Country Manager, Rune Alvestad.

– En stadig raskere global digitalisering kombinert med teknologiutvikling på områder som sosiale plattformer, AI, tale- og bildebehandling gjør at debatten rundt personlig integritet nå og i framtiden fortsatt er svært aktuell. Det er et spørsmål som berører oss alle som individ, samfunn og nasjon. 

SD Worx har i mange år jobbet med å utvikle og forsterke vernetiltak som skal påse at behandlingen av informasjon om personer og organisasjoner i SD Worx løsninger innfrir de ambisiøse kravene i GDPR. Det var et naturlig skritt for SD Worx å sikre, gjennom en ISO sertifiseringsprosess, at arbeidet vi gjør sammen med kundene våre på området, styrker vernet av personopplysninger.

 

 

Hva betyr ISO-sertifiseringene for SD Worx som selskap?

ISO-sertifiseringen er for SD Worx og kundene våre en bekreftelse på at vi er på riktig vei og gjør ting riktig. Arbeidet med å beskytte informasjon, og da særlig sikkerhet og personopplysninger, er en fulltidsjobb.

 

 

  Kiwa Certified

  Kvalitet og sikkerhet

  Vårt overordnede prinsipp er å bruke bransjens beste praksis og standarder for kvalitet og sikkerhet. Sertifiseringene våre er et bevis på at SD Worx leverer tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi tar vare på sikkerhet og miljø.

  • Vi har teknologien, funksjonaliteten og prosessene som støtter GDPR. 
  • Vårt styringssystem for informasjonssikkerhet er ISO 27001:2013-sertifisert. 
  • Vårt databeskyttelsessystem er ISO 27701:2019-sertifisert.
  • Vi har også et ISO 14001:2015-sertifikat for miljøstyring. 
  • Våre tjenester innen outsourcing av lønn (BPO) revideres årlig eksternt for ISAE 3402 Type II-rammeverket.