1. Home>
 2. Om oss>
 3. Kunder>

VIEW Ledger om valget av SD Worx: Erfaringen og vinnerkulturen ble avgjørende

Stian Brandvold i VIEW Ledger er strålende fornøyd med systemet til SD Worx. Aller mest imponert er han imidlertid av evnen til å løse utfordringer underveis.  

VIEW Ledger er en BPO-leverandør med over 700 ansatte. Da selskapet var på utkikk etter en samarbeidspartner som kunne løfte tjenestene deres, var det to ting de så etter:  

1) Et godt, fremtidsrettet system. 

2) En leverandør som kunne hjelpe dem med å lykkes med systemet. 

Begge deler fant de hos SD Worx.  

– Vi hadde veldig høye krav til funksjonaliteten i systemet, og det fikk vi fra SD Worx. I tillegg var det viktig for oss å finne en leverandør som kunne være tett på og hjelpe oss underveis, sier Stian Brandvold, Salgs- og markedsdirektør i VIEW Ledger. 

Har løst utfordringene 

– Nå har vi kjent SD Worx i over ett år, og det har vært et veldig godt samarbeid så langt. Vi har møtt noen utfordringer underveis, men det har vi klart å løse på en veldig fin måte, sier han.   

Og nettopp det skiller SD Worx fra andre aktører, mener Brandvold.  

– Den største forskjellen er at de har en vinnerkultur; de er vant til å få til ting. Jeg tror det er fordi de har holdt på så lenge. Med den erfaringen SD Worx har, vet de at de har kompetansen og evnene til å løse utfordringene som kommer, sier han. 

   Sindre View Ledger

   SD Worx gir stor trygghet 

   Sindre Nordhagen er systemkonsulent innen lønn hos VIEW Ledger. Han er den som jobber tettest med SD Worx.  

   – Fremtidsvisjonen vår innen lønn og HR er at vi skal tilby kundene våre smarte og effektive løsninger. For å oppnå dette trenger vi et komplett lønnssystem, og det er derfor vi har valgt SD Worx, sier Nordhagen. 

   – Før måtte vi gjøre mange manuelle oppgaver, som å hente ut rapporter og kjøre lønnsberegning, men dette ligger nå automatisert i SD Worx. De automatiske kontrollfunksjonene i systemet er veldig nyttige. I SD Worx blir vi varslet hvis noe går utover de rammene vi har satt. Det gir oss og kundene stor trygghet, sier han.  

   Les mer om Lønnssystem for regnskapsbyråer

   Mindre tid «enkle» oppgaver – mer tid på rådgivning 

   Takket være SD Worx kan VIEW Ledger bruke mindre tid på de «enkle» oppgavene innen lønn og HR, slik at de kan bruke mer tid på det som er mer komplekst.  

   – Det vi kommer til å bruke mye tid på sammen med kundene våre, er rådgivning. Det er vår kompetanse vi skal dele med dem, slik at vi kan passe på at de driver sin virksomhet best mulig, sier Stian Brandvold – og legger til: 

   – Lønnsarbeidet hos oss vil se veldig annerledes ut om 3-5 år. Da vil de enkle oppgavene være automatisert, systemet håndterer det, og kundene vil ha veldig god innsikt i det vi gjør. Samtidig tror vi kravene blir enda høyere til det som er knyttet til HR og personal. Der tror vi det blir veldig, veldig spennende fremover, sier Brandvold. 

   Les mer om Lønnssystem for regnskapsbyråer