1. Home>
 2. Om oss>

Aditro er nå SD Worx

Glad og stolt over å være en del av SD Worx.

Aditro er glad for å være et nytt medlem av SD Worx-familien. SD Worx er en ledende leverandør av lønns- og HR-tjenester i Europa med 5 300 ansatte i 18 land og betjener kunder i 150 land over hele verden. Aditro ble kjøpt opp av belgiske SD Worx i april 2021. Her finner du det du trenger å vite om fusjonen med SD Worx.

Aditro er SD Worx

Våre fire kjerneområder

skyikon med spark
HR-system

icon
Lønnssystem og Outsourcing Lønn

Ikon rådgivning
Workforce Management

lyspære-ikon
Talent Management

Vår misjon

«We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive»

   

  Det kundesentrerte oppdraget til SD Worx passer godt med bedriftskulturen og verdiene vi tok med oss ​​fra Aditro. Vi tror begge at vi kan oppnå mer sammen enn alene for våre kunder. Med SD Worx sin tilstedeværelse i Norden kan vi nå også tilby høykvalitets programvare, tjenester, råd og innsikt gjennom våre kjerneområder: HR-systemer, Lønnssystemer og lønnstjenester, Workforce Management og Talent Management.

    

    

   For life. For work

   Dagens ansatte ønsker kontroll over karrieren og ønsker å velge hvordan de jobber. De vil ha mening. Hensikt. En grunn til å jobbe. De forventer ikke å være på ett sted for alltid. Men de forventer å nyte følelsen og kunnskapen om at det de gjør betyr noe. Derfor er våre løsninger "For life and For work".

     Hva betyr dette for deg som kunde?

     Vi er fortsatt oss, vi har nettopp fått 75 års ekstra erfaring innen HR og lønn. Her har vi samlet informasjon om hva som kan være greit å vite knyttet til overgangen fra Aditro til SD Worx.

      Les FAQ for kunder

      Historie & Eierskap

      SD Worx ble grunnlagt i 1945 og har vært en ledende aktør innen HRM i over 75 år. I april 2021 kjøpte SD Worx den privateide Aditro. Aditro ble grunnlagt i 1960 og hadde blant annet navnet Personec i mange år, i 2007 fikk vi navnet Aditro. 

       Les mer om vår historie

       Vårt nye varemerke - SD Worx` brand story

       Vi mener at mennesker er kjernen i suksessen til ethvert selskap. Det er derfor vi hjelper kundene våre med å hjelpe sine ansatte, slik at de kan dra full nytte av våre løsninger – og levere bedre resultater for enkeltpersoner, for teamene og for deres bunnlinje.

        SD Worx` brand story

        Hva står SD Worx for?

        Visste du at SD Worx har over 75 års erfaring innen lønn og HR? Det hele startet i 1945, da andre verdenskrig tok slutt. "I disse kaotiske tider ba den belgiske regjeringen om hjelp og arbeidsgiverorganisasjonene svarte. Dermed ble SD Worx født."

         Les bloggen

          Sponsor The Spark

          Nordiske Aditro har blitt en del av det europeiske selskapet SD Worx. Vi er nå en del av et større, internasjonalt selskap og dette betyr en endring for våre ansatte. Men å endre og prøve noe nytt er ofte positivt. Vi ønsket å inspirere våre ansatte til å prøve noe helt nytt også i privatlivet. Derfor lanserte vi initiativet «Sponsor The Spark». Når vi går utenfor komfortsonen vår, blir vi mer løsningsorienterte og kreative, og vi vokser som mennesker. Derfor har vi sponset noen få utvalgte kolleger til å prøve en aktivitet de aldri har prøvd før, for å se hvor mye glede det kommer av å utfordre seg selv. Vil det skape ringvirkninger på andre områder av livet?

           Les mer om Sponsor The Spark

           Hvem er du på jobben?

           Ta testen som lærer deg hvordan du kan være den beste versjonen av deg selv på jobb, basert på din personlighetstype.

           Hvilken personlighetstype er du? Ta testen som gir deg innsikt i hvordan du kan jobbe best mulig og hvordan du kan optimalisere samarbeidet med kollegene dine.

           • Finn ut hvordan du fungerer best.
           • Sjekk hvilke personlighetstyper du har i teamet ditt.
           • Del med kollegene dine og få tips om hvordan samarbeidet deres kan blomstre.
            Ta testen

             Har du noen spørsmål?

             Har du flere spørsmål om overgangen til SD Worx? 

              Kontakt oss her

              Vil du vite mer om oss?

              Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss og meld deg på vårt nyhetsbrev.

               Meld deg på vårt nyhetsbrev