1. Home>
 2. Om oss>

Aditro er nå SD Worx

Glad og stolt over å være en del av SD Worx.

Aditro er SD Worx

Aditro er glad over å være et nytt medlem av SD Worx-familien. SD Worx er en ledende leverandør av lønns- og HR-tjenester i Europa som sysselsetter 5.300 mennesker i 18 land og betjener kunder i 150 land over hele verden. Aditro ble kjøpt av Belgiske SD Worx i april 2021. Her finner du det du trenger å vite om sammenslången med SD Worx.

Aditro er SD Worx

Våre fire kjerneområder

skyikon med spark
HR-system

icon
Lønnssystem og Outsourcing Lønn

Ikon rådgivning
Workforce Management

lyspære-ikon
Talent Management

Vår misjon

«We spark success at the heart of your business, so you and your people can thrive»

   

  Den kundesentrerte misjonen til SD Worx passer godt sammen med bedriftskulturen og verdiene vi hadde med oss fra Aditro. Vi tror begge på at vi kan oppnå mer sammen enn alene for kundene våre.

  Med SD Worx sin tilstedeværelse i Norden kan vi nå også tilby programvare, tjenester, rådgivning og innsikt av høy kvalitet gjennom våre kjerneområder: HR-system, Lønnssystem og lønnstjenester, Workforce Management og Talent Management.

    

    

   For life. For work

   Dagens ansatte ønsker å ha kontroll over karrieren sin og vil selv velge måten de jobber på. De vil ha mening. Hensikt. En grunn til å jobbe. De forventer ikke å være på ett sted for alltid. Men de forventer å nyte følelsen og vissheten om at det de gjør betyr noe. Derfor er våre løsninger “For life and For work”.

     Hva betyr dette for deg som kunde?

     Vi er fortsatt oss, vi har bare fått 75 års ekstra erfaring innen HR og Lønn. Her har vi samlet informasjon om hva som kan være bra å vite knyttet til overgangen fra Aditro til SD Worx.

      Les FAQ for kunder

      Historie & Eierskap

      SD Worx ble grunnlagt i 1945 og har vært en ledende aktør innen HRM i over 75 år. I April 2021 kjøpte SD Worx privateide Aditro. Aditro ble grunnlagt i 1960 og hadde blant annet navnet Personec i mange år, i 2007 fikk vi navnet Aditro.

       Les mer om vår historie

       Vår nye merkevare - SD Worx`brand story

       Vi mener at mennesker er kjernen i suksessen til enhver bedrift. Det er derfor vi hjelper kundene våre med å hjelpe sine ansatte, slik at de drar full nytte av løsningene våre – hvilket gir bedre resultater for enkeltpersoner, for teamene og for deres bunnlinje.

        SD Worx`brand story

        Hva står SD Worx for?

        Visste du at SD Worx har over 75 års erfaring med lønnshåndtering og HR? Det hele begynte i 1945, da andre verdenskrig tok slutt. «I den kaotiske tiden ropte den belgiske regjeringen på hjelp og arbeidsgiverorganisasjoner svarte. Dermed ble SD Worx født.»

         Les blogg

          Sponsor The Spark

          Nordiske Aditro har blitt en del av det europeiske selskapet SD Worx. Vi er nå en del av et større, internasjonalt selskap og det innebærer en endring for våre ansatte. Men forandring og det å prøve noe nytt er ofte en positiv ting. Vi ønsket å inspirere våre ansatte til å prøve noe helt nytt i sine personlige liv også. Derfor igangsatte vi initiativet "Sponsor The Spark". 

          Når vi går utenfor komfortsonen blir vi mer løsningsorienterte og kreative, og vi vokser som mennesker. Derfor har vi sponset noen utvalgte kollegaer til å teste en aktivitet de aldri har prøvd før, for å se hvor mye glede som kommer ut av å utfordre seg selv. Vil det skape ringvirkninger i andre deler av livet?

           Les mer om Sponsor The Spark

           Hvem er du på jobb?

           Ta testen som lærer deg å bli den beste versjonen av deg selv på jobb, basert på din personlighetstype.

           Hvilken personlighetstype er du? Ta testen som gir deg innsikt i hvordan du kan jobbe best mulig og hvordan du optimaliserer samarbeidet med kollegaene dine.

           • Få vite hvordan du fungerer best.
           • Sjekk hvilke personlighetstyper du har i teamet ditt.
           • Del med kollegaene dine, og få tips til hvordan samarbeidet deres kan blomstre.
            Ta testen

             Har du noen spørsmål?

             Har du flere spørsmål om overgangen til SD Worx? 

              Kontakt oss her

              Vil du vite mer om oss?

              Hold deg oppdatert på hva som skjer hos oss og meld deg på vårt nyhetsbrev.

               Meld deg på vårt nyhetsbrev