1. Home>
 2. Inspirasjon>
 3. HRM>
Woman with a book

SD Worx – For life, for work

Når en organisasjon vokser

I fjor ble Nordic Aditro offisielt en del av det europeiske selskapet SD Worx. Etter over ti år med gode relasjoner mellom bedriftene var det endelig på tide å ta samarbeidet videre. Med felles verdier, visjoner og arbeidsmetoder gikk overgangen både smidig og enkel.

Med en europeisk tilstedeværelse i mer enn 20 land og over 80 000 kunder totalt, har SD Worx lenge forstått viktigheten av kultur, lokale måter å jobbe på og ivareta den enkeltes beste. Det er menneskene som får en organisasjon til å fungere, utvikle seg og gå videre, noe som gjør dem til den største ressursen en bedrift kan ha. SD Worx har som mål å alltid sette individet i fokus, hjelpe organisasjoner med å ta vare på sine ansatte og bidra til at de når sitt fulle potensial.

  En sterk partner i et arbeidsmarked i endring

  Ettersom fleksibilitet og valgmuligheter øker, er det flere ting å holde styr på, både for arbeidstakere og arbeidsgivere. Ansettelse, goder, tidsplaner og plassering kan ta mange former, noe som kan gi deg og dine ansatte sjansen til å utvikle foretrukne arbeidsmetoder.

  Vi ønsker å hjelpe våre kunder med denne utviklingen. Ettersom verden rundt oss beveger seg stadig raskere, trenger organisasjoner et solid fundament å stå på. Det er det vi i SD Worx ønsker å være. Vi gir våre kunder forutsetninger for å veilede, styrke og produsere høypresterende medarbeidere – som elsker hvert sekund av jobben sin!

   Løsninger for organisasjoner i vekst og fornøyde medarbeidere

   Sammen er vi en ledende leverandør som utvikler, produserer og leverer løsninger innen lønn og HR til store eller mellomstore bedrifter, organisasjoner, regnskapsbyrå og offentlig sektor. Vårt mål er å gjøre HR-prosesser enklere, mer tilgjengelige og mer effektive for deg som administrator, deg som ansatt og deg som leder.

   Vi i SD Worx tilbyr:

   • Den nyeste teknologien innen skytjenester, mobile løsninger og innovative partnere.
   • Tett samarbeid med våre kunder, for å utvikle skreddersydde løsninger etter deres unike behov.
   • Innovative løsninger innen lønn, HR, Workforce Management, rekruttering eller Talent Management, som sparer både tid og ressurser samtidig som man reduserer manuelle feil.
   • Kjerneområdene programvare, outsourcing, konsulenter og datadrevet innsikt for at HR- og lønnsprosesser skal fungere enkelt og friksjonsfritt. På denne måten kan organisasjoner sette sitt fulle fokus på sin kjernevirksomhet.

   Ta også en titt på: HR og Lønn for din organisasjon. 3-2-1 DONE!

    Føl deg trygg med SD Worx

    Vi tror helhjertet på at hvis en organisasjon skal drives sømløst, trengs de riktige verktøyene, automatiserte prosessene og en hel arbeidsstyrke som er involvert og engasjert. En stor del av livet er på jobb, noe som gjør at det umulig å skille livet fra jobben fullstendig. Det henger sammen. Derfor har vi laget våre løsninger for mennesker – for life, for work. Føl deg trygg på at vi i SD Worx hjelper deg med å ta vare på din organisasjon og dine ansatte.

     Vil du vite mer om oss?

     Ta kontakt og vi vil hjelpe deg!

      Kontakt oss