1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter & Presse>

SD Worx får ISO 27001 og ISO 14001 sertifisering

sertifikaat

SD Worx (tidligere Aditro), en av Nordens ledende leverandører innen Lønn & HR og outsourcings tjenester, meddelte i dag sin ISO 27001 og ISO 14001 sertifisering. I 2018 tok SD Worx en strategisk beslutning om å sertifisere all virksomhet i alle de nordiske landene innunder ISO 27001 og ISO 14001 standardene. Disse standardene streber etter å fremme informasjonssikkerhet og miljøbeskyttelse og redusere miljøpåvirkningen. Sertifiseringene gjør det klart at bedriften møter de høye globale standardene på begge områder.

Mens SD Worx allerede var sertifisert innen informasjonssikkerhetshåndtering under ISO 27001 for SaaS leveranse, legger den nylig utvidede standarden ytterligere vekt på informasjonssikkerhetsbaserte strategier for hele selskapet. Samtidig lar ISO 27001 sertifiseringen kunder og andre interessenter vite hvor seriøst bedriften tar informasjonssikkerhetshåndtering i sin virksomhet.

«I en bransje hvor informasjonssikkerhet er av ytterste viktighet for våre kunder er vi stolte over å annonsere våre utmerkelser ISO 27001 og ISO 14001 standarder, som beskriver vår dedikasjon til våre kunder og til kvaliteten på våre tjenester. Som selskap er vi fokusert på å utvikle vår drift, samtidig som vi blir bedre på trygghet, sikkerhet og kvalitet. Våre miljømål representerer en pilar av bærekraft for selskapet og lokalsamfunnene vi opererer i. De nylige sertifikatene er nok et bevis på at SD Worx leverer tjenester av høy kvalitet, samtidig som vi tar vare på miljøet.» Sier konsernsjef Martin Sjögren, SD Worx.

SD Worx sitt mål er å være en leder innen HR og Lønn gjennom å tilby høykvalitets tjenester innen HR, Lønn og outsourcing. Når markeder og bransjer utvikler seg, er en nøkkel til suksess å styrke organisasjonen, bedre driften mens man tar hensyn til sikkerhets og miljøfaktorer. I SD Worx blir sikkerhet og miljørelaterte aktiviteter kontinuerlig og systematisk vurdert og bedret.

«Vi ønsker velkommen til ekspansjonen av globalt etablerte standarder, som vi ser kommer både oss selv og kunden til gode. Vår overgang til de oppdaterte standardene demonstrerer vårt arbeid med å forbedre vår sikkerhet, miljøavtrykk og effektivitet kontinuerlig.» fortsetter Sjögren.

ISO 14001 sertifiseringen ble oppnådd etter en omfattende fem-dagersrevisjon utført av akkrediterte revisorer. Denne sertifiseringen bekrefter hvor dedikert SD Worx som selskap er for å være miljøbevisst innen alle deler av selskapet.

«Det harde arbeidet til hver enkelt ansatt for å sikre sikkerheten til våre produkter og tjenester, ble kulminert med disse tilsynene. Våre ansatte er oppriktig opptatt av å bidra til å opprettholde miljøet» Sier direktør for informasjonssikkerhet og kvalitet Jani Räty, SD Worx.

Om ISO 27001

ISO 27001 er en globalt anerkjent og ledende standard for informasjonssikkerhet og krever flere kontroller for etableringen av et information security management system (ISMS). Standarden sikrer at organisasjoner har etablert metodologier og rammeverk for forretnings- og IT-prosesser for å identifisere, styre og redusere risikoer for informasjonssikkerheten.

Om ISO 14001

ISO 14001 er den mest brukte internasjonale miljøstyringsstandarden. Den danner grunnlaget for en kontinuerlig prosess for forbedrings for et selskap mot miljøet, i tillegg til å møte eller overgå kundens og industriens forventinger og myndighetskrav.