1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter & Presse>

SD Worx er sertifisert til ISO 27001

SD Worx (tidligere Aditro) har blitt anerkjent for sin forpliktelse til kontinuerlig forbedring av informasjonssikkerhet med ISO 27001-sertifisering, en ledende standard for informasjonssikkerhet.

ISO 27001 sertifisering

office

ISO / IEC 27001: 2013 er kjent som en ledende standard for informasjonssikkerhet, og behandler sikkerhetsstyringsprosesser, samtidig som det stiller krav til flere tekniske og organisatoriske kontroller. Standarden gir grundige krav til å skreddersy informasjonssikkerhets risikovurdering og håndtering til organisasjonens behov. Les mer >>

SD Worx har implementert sikkerhetskontroller de siste årene, og besluttet i 2017 å søke sertifisering for sitt «Information Security Management System» (ISMS) for skylevering og tilhørende tjenester. I sertifiseringsprosessen bekreftet Kiwa Inspecta at SD Worx «Information Security Management System» oppfyller kravene i ISO 27001 og implementeres effektivt. Sertifikatet, utstedt 26. oktober 2018, demonstrerer SD Worx forpliktelse for informasjonssikkerhet.

SD Worx vil fra nå av bli revidert årlig av Kiwa Inspecta, og vil være forpliktet til å overholde ISO 27001 for cloud SaaS levering og tilhørende prosesser sammen med kontinuerlige forbedringer i informasjonssikkerhet.

«Vår ISO 27001-sertifisering viser klart hvordan våre investeringer i skysoftware og cloud-operasjonsmiljøer de siste årene har konsolidert SD Worx posisjon som førstevalget blant HR & Payroll-leverandører på det nordiske bedriftsmarkedet», sier Martin Sjögren, tidligere Administrerende Direktør for SD Worx Group Nordic (tidligere Aditro).

For mer informasjon, vennligst kontakt:

Rune Alvestad, Director Customer Experience & Country Lead, rune.alvestad@sdworx.com.

Om SD Worx

SD Worx er en ledende leverandør av HR og lønnsløsninger og outsourcingstjenester i Norden med langvarig og omfattende ekspertise. Vi er engasjerte fagfolk innen HR og lønn, som er opptatt av å hjelpe våre kunder automatisere og digitalisere deres HR prosesser for å møte de utfordringer som kommer i en stadig utviklende moderne arbeidsdag. Vår visjon er å hjelpe våre kunder skape en bedre opplevelse for den ansatte gjennom å gjøre administrasjonsarbeidet mindre tidkrevende, og enklere å gjennomføre.

Om Kiwa Inspecta

Kiwa er et av verdens ledende TIC-selskap og leverer tjenester innen testing, inspeksjon og sertifisering. Les mer >>