1. Home>
  2. Event og Webinar>

HR og digitalisering – verdi for organisasjonen og hvordan du kommer deg dit

Med digital HR kan du legge forholdene til rette for en moderne arbeidsplass og maksimere verdien av HR. Finn ut hvordan!

Velkommen til vårt innspilte webinar med ekspertene Anna Carlsson, HR Tech-analytiker og grunnlegger av HRDigi, og Helena Eriksson, leder for Group HR i Löfbergs. Merk deg at webinaret er på svensk.

Se innspilt webinar
Talarna Anna Carlsson och Helena Eriksson

Innspilt:

På 30 minutter lærer du:

  • De fire nivåene for digitalisering av HR og hvordan Sverige sammenligner seg med andre land (Norge og Sverige er på omtrent samme nivå). 
  • Feilene mange bedrifter gjør når det kommer til digitalisering. 
  • Hvordan får du endring igjennom i organisasjonen med data som grunnlag. 
  • Hvordan Löfbergs tok konkrete grep i sin digitaliseringsreise for å maksimere verdien av HR.

Benytt deg av mulighetene som finnes med digitalisert HR og få tips og råd til hvordan du kan bruke dem i din virksomhet!

OBS! Webinaret er på svensk og det er svenske resultater som diskuteres. Norge ligger omtrent på samme nivå når det gjelder digital HR så webinaret vil også være nyttig for norske virksomheter.
 

Talere:

Anna Carlsson – HR Tech-analytiker og gründer av HRDigi 

Anna er en HR Tech-analytiker, noe som betyr at hun studerer hvordan HR, Tech og drift fungerer og forholder seg til hverandre og hvilken innvirkning Tech og data kan ha på organisasjonen, ansatte, ledere og HR. Anna er en verdsatt trener, rådgiver og inspirator når det gjelder fremtidens HR og digitaliseringens muligheter, og brenner for å skape en mer menneskefokusert fremtid. Anna har også drevet podcasten HR Digitalization siden 2019.

Helena Eriksson – Head of Group HR i Löfbergs

Helena Eriksson har mer enn 30 års erfaring innen HR-feltet og er i dag ansvarlig for HR-spørsmål ved Löfbergs kaffebrenneri. Der har hun drevet utviklingen av digitale verktøy, som har skapt rom for både operasjonelle og strategiske forbedringer som gjør HR-avdelingen til en mer verdiskapende del av selskapet.

Moderator

Fanny Fremdling, People Business Partner i SD Worx.

Visste du at Löfbergs er kunde hos oss? Les mer om vårt samarbeid med Löfbergs og hvorfor de valgte SD Worx.

    Fyll inn skjemaet for å se webinaret