1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

Teresa Olszewska utnevnt til administrerende direktør i SD Worx SAP Solutions

NOR_PR7/2/24_1200x800

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger, har utnevnt Teresa Olszewska til administrerende direktør for sin SAP Solutions-virksomhet. Teresa Olszewska vil rapportere til Tom Saeys, Chief Operating Officer i SD Worx.

SD Worx SAP Solutions er godt på vei til å nå 100 millioner euro i omsetning i år. Dermed vil det bli en av de tre største SAP HCM/SuccessFactors-tjenesteleverandørene og implementeringspartnerne i Europa, med virksomhet i 11 land.

Som en del av sin nye rolle vil Teresa lede visjonen og strategien for SAP Solutions, inkludert styring av den overordnede tilnærmingen til markedslansering og ledelse av SD Worx SAP Solutions-ledelsesteamet. Teresa vil kombinere sin nye funksjon med sin nåværende stilling som administrerende direktør i Gavdi Poland, den polske markedslederen for SAP Solutions som SD Worx kjøpte opp i oktober 2023.

  Teresa Olszewska
  Målet mitt er å styrke vår posisjon som ledende på det europeiske SAP-markedet ytterligere, og jeg er veldig spent på å komme i gang.
  Teresa Olszewska
  Teresa Olszewska, Managing Director, SD Worx SAP Solutions

  «Jeg tror at vi virkelig kan tilby de beste tjenestene med en global tilnærming for internasjonale kunder, og en skreddersydd lokal tilnærming for innenlandske organisasjoner. Jeg ser frem til reisen fremover og til å samarbeide tett både med kundene våre og teamet mitt for å styrke SAP-funksjonene våre og hjelpe kundene med lønns- og HR-utfordringer. Vi har sterk SAP-ekspertise i Belgia, Frankrike, Tyskland, Nederland, Norden, Polen, Spania og Storbritannia, og jeg er overbevist om at vi kan intensivere og ekspandere dette ytterligere i Europa. Mitt fokus vil være på å hjelpe kundene med å gå fra eldre konfigurasjoner til skyen, samtidig som jeg strømlinjeformer juridisk kompleksitet på tvers av flere jurisdiksjoner og leverer en enhetlig, enklere medarbeideropplevelse», sier Teresa Olszewska.

  Tom Saeys, Chief Operating Officer i SD Worx: «Teresa har lang erfaring og har arbeidet i SAP-bransjen siden 2000. Hun jobbet for SAP Polen i sju år som konsulent og produktsjef for den lokale versjonen av SAP HCM (Human Capital Management) før hun lanserte Gavdi Polen i 2006. Som administrerende direktør har Teresa ledet veksten fra et ikke-eksisterende selskap til å i dag være markedsleder med et team på 120 personer. Jeg er sikker på at hun vil drive SD Worx SAP Solutions-tilbudet vårt fremover og være en god leder når vi fortsetter å investere i vår ekspansjon over hele Europa.»