1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

Takk til våre sertifiserte regnskapsbyråer og partnere

Vi gratulerer våre sertifiserte regnskapsbyråer og partnere for deres vellykkede gjennomføring av sertifiseringskurset innen SD Worx Lønn.

En feiring av sertifiserte partnere innen Lønn

I en tid der nøyaktighet og pålitelighet er avgjørende i regnskapsbransjen, er det med stor glede og stolthet at vi feirer våre sertifiserte regnskapsbyråer og partnere for deres vellykkede gjennomføring av sertifiseringskurset innen SD Worx Lønn. Dette gjør dem nå i stand til å kalle seg sertifiserte partnere til SD Worx Norge.

En dedikert gruppe av fagfolk innen regnskap og lønn har gått gjennom en grundig opplæring og sertifiseringsprosess i samarbeid med SD Worx Norge, en ledende aktør av tjenester og programvare innen lønn og HR. Dette kurset har ikke bare styrket deres faglige kompetanse, men har også utrustet dem med de nødvendige ferdighetene for å levere tjenester av høyeste kvalitet til sine kunder.

Vi ønsker å uttrykke vår hjertelige takk til hvert enkelt regnskapsbyrå og partner som har investert tid og innsats i å fullføre sertifiseringsprogrammet. Deres forpliktelse til faglig utvikling reflekterer seg nå i deres evne til å tilby enestående tjenester og løsninger til sine klienter.

Sertifisert partner til SD Worx Norge

Samtidig ønsker vi å anerkjenne det sterke partnerskapet mellom våre sertifiserte regnskapsbyråer og SD Worx Norge. Dette partnerskapet er en integrert del av vår suksess, og det er gjennom deres dedikerte innsats og kompetanse at vi sammen har oppnådd denne betydningsfulle milepælen.

Ved å bli sertifisert partner til SD Worx Norge er de nå rustet til å håndtere komplekse utfordringer innenfor lønns- og HR-sektoren. Denne sertifiseringen er ikke bare et bevis på deres faglige dyktighet, men også et løfte til våre felles kunder om å fortsette å levere tjenester av høyeste standard.

Vi vil fortsette å støtte våre sertifiserte regnskapsbyråer og partnere gjennom ytterligere opplæring, ressursallokering og felles strategisk utvikling. Vi er fast overbevist om at dette partnerskapet vil fortsette å vokse og trives, og vi ser frem til å fortsette vårt arbeid sammen.

Til slutt, gratulerer til våre sertifiserte regnskapsbyråer og partnere! Vi feirer deres prestasjoner og ser lyst på fremtiden, hvor vi sammen vil fortsette å utgjøre en forskjell i regnskapsverdenen.

Takk for deres engasjement, dedikasjon og lidenskap for bransjen.

   

  Våre SD Worx Lønn sertifiserte partnere:

  AIDER
  Viewledger sertifisert SD Worx partner
  bdo logo
  Norian
  Xacct
  dataplan logo
  Oseberg logo
  tietoevry logo