1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx og Protime forlenger kontrakten med sykkellaget frem til 2028

PR23424_1200x800

Den europeiske HR-tjenesteleverandøren SD Worx og den europeiske markedslederen innen timeregistrering og personalplanlegging, Protime, har forlenger kontraktene sine som hovedsponsorer for Team SD Worx – Protime frem til 2028.

Siden SD Worx ble hovedsponsor for kvinnesykkellaget, har de blant annet vunnet VM i landeveissykling, Tour de France Femmes, to ganger Ronde van Vlaanderen, to ganger Liège-Bastogne-Liège, tre ganger Strade Bianche, to ganger Europamesterskapet, én gang Paris-Roubaix, én gang Amstel Gold Race, to ganger Flèche Wallonne og to ganger Gent-Wevelgem. Laget har i flere år vært rangert som nummer én på UCI-rankingen og er dermed det beste laget i verden.

  Kobe Verdonck, administrerende direktør i SD Worx: "Da vi gikk inn som sponsor i 2020, hadde vi to store mål: Å gi kvinnesyklingen ekstra støtte for videre utvikling og å øke vår internasjonale merkevarekjennskap betydelig. I dag kan vi se tilbake på de siste årene med stor glede. Vi hadde allerede forlenget vårt engasjement som hovedsponsor frem til 2026, og nå kunngjør vi at vi legger til to ekstra år. Dette fordi vi tror at det fortsatt kan tas ekstra steg, fordi vi ønsker å stimulere unge talenter til å utvikle seg videre, og fordi dette partnerskapet bringer mennesker sammen. Dette fantastiske laget fortjener vårt langsiktige engasjement. Vi ser fremover med tiltro til fremtiden og er sikre på at vi sammen vil oppleve flere flotte øyeblikk."

   Gille Sebrechts, administrerende direktør i Protime: "Vi er glade for å kunne forlenge vår støtte til SD Worx-Protime-sykkellaget frem til 2028. Disse fantastiske idrettsutøverne har med besluttsomhet og lagarbeid mange likheter med vår egen Protime-ånd. Vi ser frem til å være en del av vekstutvikingen til dette topplaget og dermed også å stadig flytte grensene for kvinnesyklingen."

   Lagleder Erwin Janssen er svært fornøyd med at begge hovedsponsorene har forlenget kontrakten med laget frem til 2028: "Dette viser at de har tillit til vårt lag, men også at de forplikter seg til å fortsette å støtte utviklingen av kvinnesyklingen. Sammen med SD Worx og Protime har vi bygget opp noe veldig flott de siste årene. Det er også inspirerende for oss å se hvordan sponsingen av sykkellaget engasjerer medarbeiderne i begge selskapene enormt. Det gir oss mye energi å vite allerede nå at vi kan fortsette de neste fire sesongene på høyeste nivå. I tillegg deler SD Worx og Protime vår ambisjon om å fortsatt være verdens nummer én lag de kommende årene."

   Ifølge Janssen er den nye kontrakten med SD Worx og Protime unik for kvinnesyklingen.

   "Vi er ett av de få topplagene i feltet som fokuserer helt på kvinnesykling. Jeg tror dette også er en del av vår styrke. Kvinnesyklingen har hatt en enorm vekst de siste årene. Det er mye mer oppmerksomhet om sporten. Våre hovedsponsorer SD Worx og Protime planlegger også for denne veksten de kommende årene."