1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper opp den rumenske lønnslederen Romanian Software S.R.L. og fortsetter ekspansjonen i Europa

Bilde av signering av avtale

Antwerpen, 8. desember 2023 - SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønn, har kjøpt opp Romanian Software S.R.L., markedslederen i Romania innen lønns- og Human Capital Management (HCM). Med oppkjøpet styrker SD Worx sin posisjon i Sentral- og Øst-Europa og utvider tilbudet av egen lønnsteknologi til sine nasjonale og internasjonale kunder. Romanian Software S.R.L. får tilgang til SD Worx' komplette lønns- og HR-programvare og -tjenester og til SD Worx' voksende tilstedeværelse i Europa.  

Romanian Software S.R.L. markedsfører colorful.hr, en komplett pakke med egenutviklede lønns- og HCM-løsninger, inkludert et nettbasert verktøy for beregning av brutto/nettolønn. Colorful.hr tilbys både lokalt og i skyen, med mulighet for administrerte lønnstjenester. Romanian Software S.R.L. ble grunnlagt i 2001 og har 160 medarbeidere som støtter mer enn 750 kunder og deres 200 000 ansatte. Eksempler på kunder er Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant og Pizza Hut. Selskapet, som har hovedkontor i Bucuresti, har en markedsandel på 14 % i Romania og omsatte for 4,8 millioner euro i fjor.

SD Worx har signert en avtale om å kjøpe 80 % av aksjene nå, de resterende 20 % vil bli kjøpt i 2025. 

"Vi er glade for å ønske alle medarbeiderne i Romanian Software S.R.L. velkommen til SD Worx-familien", sier Kobe Verdonck, konsernsjef i SD Worx.

  Kobe Verdonck
  Vi er glade for å ønske alle medarbeiderne i Romanian Software S.R.L. velkommen til SD Worx-familien, sier Kobe Verdonck, konsernsjef i SD Worx.
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx

   "Dette oppkjøpet er et strategisk trekk som gjør det mulig for oss å utvide porteføljen vår og vår lokale tilstedeværelse i Romania, et raskt voksende og dynamisk marked i Sentral- og Øst-Europa. Vi ser et stort vekstpotensial i denne regionen, og vi er overbevist om at våre felles kunder også kan dra nytte av dette. 

  Romanian Software S.R.L. har lang erfaring med å levere egenutviklede lønns- og HCM-løsninger av høy kvalitet til et bredt spekter av kunder, fra små og mellomstore bedrifter til store virksomheter i Romania, både lokalt og internasjonalt. Vi kan hjelpe disse kundene med hele lønns- og HR-systemet i hele Europa og tilby dem det beste av to verdener: lokal ekspertise i en internasjonal kontekst."

  "Å slå oss sammen med SD Worx er en fantastisk mulighet for oss til å akselerere vår vekst og innovasjon. Vi deler den samme visjonen og de samme verdiene om å tilby utmerket kundeservice og banebrytende teknologi. Ved å kombinere styrkene og mulighetene våre vil vi kunne tilby kundene våre mer verdi, flere valgmuligheter og større fleksibilitet. Vi gleder oss til å bli en del av SD Worx og ser frem til å jobbe sammen for å skape en lysere fremtid for våre ansatte, kunder og partnere", sier Victor Dragomirescu, administrerende direktør i Romanian Software S.R.L. 

  De nåværende aksjonærene er engasjerte og vil fortsette å være med videre. Prisen for oppkjøpet vil ikke bli offentliggjort.

  Om Romanian Software S.R.L.

  I over 20 år har Romanian Software S.R.L. arbeidet med å revolusjonere hvordan bedrifter håndterer sin mest verdifulle ressurs - medarbeiderne. Ved å kombinere vår omfattende erfaring med avansert teknologi, leverer vi effektive og innovative løsninger på HR-området.

  colorful.hr er en ledende plattform utviklet av Romanian Software S.R.L., som gjør det mulig for bedrifter å digitalisere HR-prosessene sine. Vi har vært en strategisk partner for mer enn 750 virksomheter i Romania, og vi tilbyr ekspertise innen lønns- og HCM-løsninger. Colorful.hr-plattformen tilbyr en rekke tilpassbare verktøy som gjør det mulig for HR-avdelinger å overvåke resultater og støtte vekst. 

  Vårt engasjement for effektive og innovative HR-løsninger gjenspeiles i arbeidet vårt. colorful.hr, som bygger på erfaringen og teknologien til Romanian Software S.R.L., fortsetter å være markedsledende og en katalysator for digital transformasjon innen HR-administrasjon.

  Se mer her: www.colorful.hr