1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper HR-selskapet TribePerk og ekspanderer til polsk SMB-marked

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt den polske HR-tech-startupen TribePerk.
PR_TribePerkAcquisition_1200x800
(Błażej Bereta, Kamil Starczak, Marcin Postek, Łukasz Dzwoniarski)

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt den polske HR-tech-startupen TribePerk. Denne raskt voksende oppstartsbedriften innen HR-teknologi tilbyr en integrert pakke med skyløsninger for HR, inkludert lønn, kjerne-HR og timeregistrering til polske små og mellomstore bedrifter. Med dette oppkjøpet utvider SD Worx sin go-to-market til polske små og mellomstore bedrifter og styrker sin posisjon på det polske markedet. I dag betjener SD Worx allerede mellomstore bedrifter og er den lokale markedslederen innen SAP & SuccessFactors-løsninger.

  TribePerk ble grunnlagt i 2020 og er basert i Lublin, Polen. I dag støtter de selskaper med opptil 200 ansatte via SaaS-plattformen og tilhørende outsourcede administrerte lønnstjenester, enten direkte eller via regnskapsførere. 

  Kobe Verdonck, administrerende direktør i SD Worx: "Med TribePerk får vi den første fullstendige skylønnen og HR-pakken for det polske markedet. Polen er en av de største økonomiene i Europa, med 17 millioner aktive medarbeidere, og polske selskaper vil ta i bruk skybaserte HR-løsninger i løpet av de neste årene. Vi vil bidra til å utvide TribePerk -løsningen slik at bedrifter med opptil 1000 ansatte også kan dra nytte av den. Som et resultat kan vi hjelpe ethvert selskap som gjør forretninger i Polen med lønn og HR: mindre og mellomstore bedrifter med vår egen TribePerk lønnsprogramvare, store bedrifter via vårt SAP & SuccessFactors-tilbud. Alt dette passer perfekt med vår ambisjon om å være den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger." 

  Błażej Bereta, administrerende direktør i TribePerk: "Med SD Worx fant vi en sterk partner for raskt å utvide vår virksomhet og kundebase. Ved å tilby den første sanntids skybaserte lønnsløsnigen i Polen, forenkler vi prosesser og sparer tid for alle parter som er involvert i lønnsprosessen – ansatte, arbeidsgivere og lønnsspesialister. Alle HR- og lønnsdata er tilgjengelige i en brukervennlig plattform, og takket være en jevn dataflyt mellom modulene er det ikke behov for manuell datainnsamling. Sist, men ikke minst, kan vi takket være automatiseringen, tilby dette til svært konkurransedyktige priser. "

  SD Worx ønsker TribePerk -ansatte og nye kunder hjertelig velkommen og sikrer kontinuitet for alle kunder. TribePerk vil bli integrert i SD Worx-organisasjonen, hvor produktmerket TribePerk fortsatt vil assosieres med skyproduktet. Også ledelsen vil forbli om bord. Konsernsjef Błażej Bereta vil rapportere til landslederen for SD Worx Polen. 

  Prisen på avtalen vil ikke bli offentliggjort. 

  For denne transaksjonen ble SD Worx støttet av Ernst & Young Global Limited (EY).