1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper rumensk markedsleder innen lønns- og HR-løsninger

PR29424_1200x800

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har fullført oppkjøpet av Romanian Software S.R.L., markedslederen i Romania for lønnsløsninger og HCM (Human Capital Management).

Allerede i desember 2023 kunngjorde SD Worx sin intensjon om å kjøpe opp Romanian Software S.R.L. Oppkjøpet var gjenstand for fusjonskontroller og regulatoriske godkjenninger, som ble innhentet tidligere i april. I dag har begge parter formelt fullført transaksjonen.

Med oppkjøpet styrker SD Worx sin posisjon i Sentral-Europa og utvider tilbudet av egen lønnsteknologi til innenlandske og internasjonale kunder. Romanian Software S.R.L. får tilgang til SD Worx' komplette lønns- og HR-programvare og -tjenester og selskapets ekspanderende tilstedeværelse over hele Europa. Romania er det 18. europeiske landet der SD Worx har sin egenutviklede programvare innen lønn og HR.
 

  Kobe Verdonck, CEO i SD Worx: «Det er flott at vi nå har signert avtalen med Romanian Software. Dette er et viktig skritt fremover i vår ekspansjon i Sentral-Europa og bekrefter vår ambisjon om å være den ledende europeiske leverandøren av ‘end-to-end’ HR-løsninger. Med Romanian Software sine løsninger, erfarne spesialister og sterke kundebase, er vi klare til å fortsette deres veksthistorie. Hjertelig velkommen til alle våre nye kolleger, vi er glade for at de nå blir en del av SD Worx-familien."

   "Vi føler oss veldig stolte over at SD Worx gir oss tilliten i det rumenske markedet. I de mange samtalene vi hadde under prosessen, følte vi virkelig at vi har mye til felles når det gjelder visjon, go-to-market, bedriftsverdier og kultur. Vi er glade for å støtte SD Worx i deres europeiske vekstambisjon og ser frem til å samarbeide for å hjelpe våre kunder å vokse, sier Victor Dragomirescu, CEO i Romanian Software S.R.L.

    Romanian Software S.R.L. utvikler og markedsfører colorful.hr, en komplett pakke med egenutviklede lønns- og HCM-løsninger, levert lokalt og i nettskyen, med valgfri lønnsadministrasjon. Selskapets 160 ansatte betjener rundt 750 rumenske arbeidsgivere og deres 200 000 ansatte. Kundene inkluderer Ikea, Starbucks, Louis Vuitton, Rewe, Altex, Cognizant og Pizza Hut. Romanian Software S.R.L., med hovedkontor i București, har en lokal markedsandel på 14 % og genererte inntekter på ca. 6 millioner euro i 2023.

    I denne transaksjonen fikk SD Worx bistand av PwC Romania og D&B David si Baias. Romanian Software S.R.L. fikk bistand av Voicu & Asocia⌈ii.
     

     Om Romanian Software S.R.L.

     I over 20 år har Romanian Software S.R.L. arbeidet med å endre hvordan selskaper forvalter sin mest verdifulle ressurs, nemlig de ansatte. Ved å kombinere vår omfattende erfaring og avanserte teknologi, kan vi levere effektive og innovative løsninger innen HR-området.

     colorful.HR er en ledende plattform utviklet av Romanian Software S.R.L., som gjør det mulig for bedrifter å digitalisere sine HR-prosesser. Vi har vært en strategisk partner for mer enn 750 bedrifter over hele Romania, og har bidratt med ekspertise innen lønns- og HCM-løsninger. Colorful.HR-plattformen tilbyr en rekke tilpassbare verktøy som gjør det mulig for HR-avdelingene å overvåke ytelse og støtte vekst. Vårt engasjement for effektive og innovative HR-løsninger gjenspeiles i arbeidet vårt. colorful.HR, støttet av erfaringen og teknologien til Romanian Software S.R.L., fortsetter å være markedsledende og en katalysator for det digitale skiftet innen HR-ledelse.

     For mer informasjon: www.colorful.hr