1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

Azets inngår samarbeid med SD Worx Lønn for sitt storkundesegment

Azets Norge, en av Nordens ledende aktører i regnskapsbransjen, har tatt et strategisk valg om ny partner for lønnsproduksjon til storkundesegmentet og valgt SD Worx. SD Worx har lang og solid erfaring innen lønnsfaget og er en ledende Europeisk aktør innen HR og Lønn, og en av de 5 største i bransjen på verdensbasis.
Runar Leite, Azets
Runar Leite, Azets velger SD Worx
  Runar Leite, Azets
  Med en sterk partner som SD Worx i ryggen er vi trygge på å kunne levere topp kvalitet til kundene våre fremover. Vi ser frem til å tilby de største kundene våre et avansert og effektivt lønnssystem som vil møte de stadig skiftende behovene i fremtidig lønnsproduksjon.
  Runar Leite, Azets
  Runar Leite, Administrerende direktør, Azets

  Azets har opparbeidet en standardisert og effektiv lønnsproduksjon, og har nøye vurdert de skiftende behovene i regnskapssektoren samt erkjent viktigheten av å omfavne innovative teknologier for å oppnå ytterligere effektivitet og nøyaktighet i sin lønnsproduksjon. Etter en grundig evaluering av flere alternativer har Azets valgt SD Worx som lønnspartner på grunn av leverandørens velkjente kompetanse og pålitelighet innen lønn og HR og utviklingen som er gjort i SD Worx Lønn siste år.

  Den automatiserte lønnsløsningen fra SD Worx vil gi Azets muligheten til å optimalisere prosessene knyttet til produksjon av lønn for mange klienter ytterligere, samtidig som den sikrer datakvalitet og samsvar med de nyeste standardene. Denne overgangen til SD Worx Lønn markerer et betydelig skritt for Azets i retning av å fortsatt være i forkant av bransjeutviklingen. 

  Dette partnerskapet representerer en forpliktelse til innovasjon, nøyaktighet og fremragende kundeservice. Azets og SD Worx ser frem til å levere enestående lønnstjenester til klienter og skape en positiv innvirkning på bransjen som helhet. Avtalen gjelder også for Finland. 

   Audhild Hval
   SD Worx er stolte av å bli valgt som Azets sin partner på lønn og ser frem til å støtte dem i deres digitale transformasjon. Den automatiserte skyløsningen vår vil ikke bare effektivisere deres daglige operasjoner, men også gi dem et konkurransefortrinn i en stadig mer dynamisk regnskapsbransje, også for større og mer komplekse kunder. Dette betyr også mye for vår byråsatsning i SD Worx.
   Audhild Hval
   Audhild Hval, Leder SD Worx Byrå

   Azets logo
   Azets logo

   Azets

   Azets er et internasjonalt konsern som tilbyr regnskap, lønn, rådgivning og forretningstjenester. Azets er en spydspiss innen digitalisering og automatisering av økonomiske prosesser. Azets leverer programvare, tjenester, skybaserte løsninger og kunnskap for automatisering innenfor regnskap, lønn, HR, CRM og logistikk. Azets sine kunder får tett oppfølging av faglig oppdaterte og løsningsorienterte ansatte og tilbyr en rekke produkter som gjør kundene sin arbeidshverdag mer effektiv.   

   • Mer enn 50 kontorer i Norge 
   • Over 1100 ansatte i Norge 
   • Over 12 000 kunder i Norge 
   • Utspring fra ledende norske regnskapskontorer 
   • Tilbyr tjenester og programvarer innen forretningsdrift 
   • Spydspiss innen digitalisering og automatisering av økonomiske prosesser

   Pressekontakt Azets:

   Sara Aadnesen
   Nordic PR and Communication Manager
   Mobile +47 90600759
   sara.aadnesen@azets.com

    SD Worx

    Som en ledende europeisk leverandør av integrerte HR-løsninger, transformerer SD Worx HR til en verdikilde for sine kunders virksomhet og ansatte. SD Worx leverer HR-løsninger for hele arbeidslivssyklusen, fra å utbetale lønn til å attrahere, ansette, belønne og utvikle talentene som gjør bedriften din fremgangsrik.

    SD Worx er Europas ledende leverandør av HR-løsninger og mer enn 84 000 små og store organisasjoner stoler på selskapets +75 års erfaring. De produserer lønn for ca. 5,2 millioner ansatte og er rangert blant de fem ledende leverandørene innen HR i verden. SD Worx har over 7 500 ansatte fordelt på 26 land. Belgia (hovedkontor), Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Irland, Italia, Kroatia, Luxemburg, Mauritius, Nederland, Norge, Polen, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Storbritannia, Tsjekkia, Tyskland, Ungarn og Østerrike. I 2023 oppnådde SD Worx en konsolidert omsetning på over 1 milliard euro.

    Pressekontakt SD Worx:

    Audhild Hval
    Leder SD Worx Byrå
    Mobile: +47 97074798
    audhild.hval@sdworx.com