1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper opp den polske SAP HR-markedslederen Gavdi Polen og styrker HR- og lønnsområdet i Polen

GP-FINAL_1200x800

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, har kjøpt opp Gavdi Polen, markedslederen innen SAP HR-løsninger i Polen, fra danske Gavdi Group. Gavdi Polen, med hovedkontor i Warszawa, leverer SAP HCM (Human Capital Management), SAP SuccessFactors konsulent- og applikasjonsforvaltningstjenester. Selskapet har også egenutviklede løsninger som er kompatible med SAP HR-programvare og utvider kapasiteten. Gjennom dette oppkjøpet styrker SD Worx sine SAP HR-funksjoner for å hjelpe kunder i mellommarkedet og bedriftssegmentet med løsninger for HR og lønnsavregning.

  Gavdi Polen er markedsleder innen SAP HR-løsninger i Polen, med en komplett portefølje av skybaserte og lokale løsninger. Selskapet ble grunnlagt i 2006 som et datterselskap av danske Gavdi Group. I dag støtter selskapet mer enn 250 kunder, hovedsakelig lokale mellomstore og store polske organisasjoner som Raben Group, DPD Polska, Canal+, Ciech Group og PKO Bank Polski. Gavdi Polen har over 120 eksperter på SAP lønnsavregning og HCM, og har kontorer i Katowice, Pozna Warsaw (HQ) og Wroclaw. Selskapet hadde i 2022 en omsetning på 8 millioner euro.

  Med oppkjøpet styrker SD Worx ikke bare SAP HR-kapasiteten, men utvider også fotavtrykket på det dynamisk voksende polske markedet, der de har vært til stede siden 2021. Det er mer enn 220 SD Worx-kolleger i Polen som støtter lokale og internasjonale kunder med HR- og lønnløsninger. SD Worx ser betydelige vekstmuligheter i Polen, landet med den største befolkningen i Sentral- og Øst-Europa og i dag den sjette største økonomien i Europa.

  «Vi har ambisjoner om å være den pålitelige europeiske leverandøren av integrerte HR-løsninger for alle organisasjoner og arbeidere. Oppkjøpet av Gavdi Poland passer inn i vår vekststrategi om å tilby lønns- og HR-løsninger til arbeidsgivere av alle størrelser i hele Europa, og støtter vår ekspansjon i Sentral- og Øst-Europa og SAP HR-kapasiteten vår for større kunder.  Vi har stor tro på at kunder i begge organisasjonene vil dra nytte av dette oppkjøpet gjennom vårt utvidede tilbud og fotavtrykk. Det er en glede å ønske alle Gavdi Polens dyktige kolleger velkommen til SD Worx-familien», sier Kobe Verdonck, CEO i SD Worx.

  Teresa Olszewska, administrerende direktør i Gavdi Polen, sier: «Vi ser frem til samarbeidet og integrasjonen med SD Worx, som vil gi ekspertene våre muligheten til å samarbeide med et etablert europeisk team av fagfolk som deler dyp kunnskap og erfaring innen SAP HCM, SAP SuccessFactors og SAP-teknologi, så vi kan lære og vokse sammen i fremtiden. Vi tror at våre produkter, som er høyt verdsatt i Polen, også vil bli verdsatt av kunder i andre europeiske land, som vi vil nå gjennom vår nye familie. Alt dette betyr at vi ser betydelige vekstmuligheter, noe som vil være gunstig for både medarbeiderne og kundene våre.»

  Ledergruppen i Gavdi Polen, Teresa Olszewska, Sławomir Stępień and Szymon Knobloch, vil fortsette å lede selskapet, som en del av SD Worx. Fra og med 2024 vil selskapet bli integrert under varemerket SD Worx SAP solutions.

  Prisen på oppkjøpet vil ikke bli oppgitt.

   Om Gavdi Polen

   Gavdi Polska S.A. spesialiserer seg på å støtte digitalisering, optimalisering og det digitale skiftet innen området humankapitalforvaltning for selskaper av alle størrelser og strukturer, uavhengig av bransje. Selskapet tilbyr løsninger og tjenester basert på SAP-teknologi (SAP HCM, SAP SuccessFactors, SAP Business Technology Platform / SAP Cloud Platform), nøye utvalgte verktøy fra andre partnere – UKG Dimensions (tidligere Kronos), Concur, Connexas – og mer enn et dusin egenutviklede Gavdi-produkter utviklet og produsert i Polen (eDeklaracje, ZUS Adjustments, PPK, Reporter, Document Generator, eTeczka, Replicator, ePaski, Reminder, BHP, Self Service Platform, Time Management Platform, Plattform for personalforespørsler, plattform for kostnadsplanlegging og rapportering av lønn) samt de som leveres av Gavdi Group (Easy Documents, Easy Archives, Easy Hire, HR Analytics).

   Denne tilnærmingen gjør det mulig for Gavdi å utarbeide et best mulig tilbud på alle områder av personalforvaltningen: kjerneHR (HR, lønn), arbeidstid, talent management (mål, evalueringer, kontinuerlig tilbakemelding, utvikling, oppfølging), rekruttering, tilpasning, opplæringsledelse, selvbetjening for medarbeidere og ledere, reiseplanlegging, planlegging av personalkostnader osv.

   Gavdi har sitt eget Consulting Team, Application Development Center og Application Support Center. Selskapet har i dag ca. 120 medarbeidere – applikasjonskonsulenter, teknologikonsulenter og utviklere med mange års erfaring – som vet hvordan man oversetter teknologiens språk til dagens forretningsbehov. Og på grunn av dette bruker mer enn 250 selskaper Gavdi Polskas produkter og tjenester.

   For mer informasjon: www.gavdi.pl