1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx ønsker den ledende investeringsforvalteren CVC velkommen og er nå klar for å akselerere europeisk vekst

CVC

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR- og lønnsløsninger, ønsker CVC Strategic Opportunities II velkommen som ny partner og minoritetsaksjonær. WorxInvest, den nåværende aksjonæren i SD Worx, forblir majoritetsaksjonær og vil beholde 77,5% av SD Worx. Den ekstra kapitalen generert av transaksjonen vil bli investert for å akselerere gjennomføringen av SD Worx' europeiske vekstplaner.

  «Vi er overbevist om at dette partnerskapet vil hjelpe SD Worx med å styrke sin ledende posisjon i det europeiske markedet innen HR-tjenester og -programvare. I løpet av vår lange reise har vi gått fra en lokal belgisk aktør til en europeisk leder, til stede i 26 land. I CVC har vi funnet en sterk finansiell partner som støtter vår strategi om organisk vekst og videre internasjonal ekspansjon. CVCs erfaring vil være viktig for å hjelpe oss med å oppnå vår europeiske vekstambisjon, med WorxInvest som langsiktig majoritetsaksjonær», sier Filip Dierckx, styreleder i SD Worx.

  SD Worx har hovedkontor i Antwerpen, Belgia, og er den største leverandøren av lønns- og HR-løsninger i Europa. De tilbyr brukervennlige og smarte løsninger for mer enn fem millioner brukere fordelt på 82 000 kunder i 26 land.

  «Vi er glade for å ønske CVC velkommen som vår nye partner av SD Worx. De gir oss tilgang til både operasjonelle og finansielle ressurser, og vi vil videreutvikle oss ved å utnytte deres kompetanse. SD Worx har vokst de siste årene til en europeisk leverandør av komplette løsninger innen HR og Lønn. Denne utvidelsen var bare mulig takket være det utrolige harde arbeidet og ekspertisen levert av alle SD Worx-kollegaer og tiliten til våre verdsatte små og store kunder,  lokale og internasjonale, på tvers av ulike sektorer. Med CVC om bord vil vi ha enda mer kapasitet til å investere ytterligere i våre løsninger og øke kundeopplevelsen, sier Kobe Verdonck, administrerende direktør i SD Worx.

  «Vi har fulgt SD Worx` fremgang en tid og har blitt imponert over virksomhetens utvikling, retning og organiske vekst, og vi er glade for å samarbeide med WorxInvest og de talentfulle SD Worx-teamene for å akselerere veksten av SD Worx i årene som kommer. CVC har en global rekkevidde og bred erfaring med å støtte lignende virksomheter og vi vil gjerne bruke våre ressurser og erfaring til å hjelpe SD Worx med å gjennomføre sin vekststrategi», sier Steven Buyse, Managing Partner i CVC.

  "SD Worx passer perfekt til CVCs Strategic Opportunities-plattform, som spesialiserer seg på å støtte ledende selskaper med robuste forretningsmodeller i stabile markeder som har langsiktige vekstambisjoner", tilføyer Michael Lavrysen, partner i CVC.

  Transaksjonen forventes å bli fullført i løpet av de kommende månedene, med forbehold om regulatoriske godkjenninger.

  WorxInvest og SD Worx fikk rådgivning av Morgan Stanley, Belfius som deres eksklusive finansielle rådgivere. Freshfields Bruckhaus Deringer fungerte som deres juridiske rådgiver. CVC fikk rådgivning av Kumulus Partners, BNP Paribas Fortis, EY og Allen & Overy.

  Finansielle vilkår for transaksjonen er ikke offentliggjort.