1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper Integrho og forsterker sin tilstedeværelse i Spania

Integrho

Den ledende europeiske HR-løsningsleverandøren SD Worx har kjøpt opp Integrho, en leverandør av lønnsprogramvare for det lokale spanske markedet, med hovedkontor i Barcelona. Med dette oppkjøpet styrker SD Worx sin virksomhet ytterligere i Spania, hvor de ser et stort vekstpotensial.

Integrho er et privateid spansk selskap, grunnlagt i 1994. Det utvikler, installerer og støtter innovative løsninger for menneskelig forvaltning av alle typer organisasjoner, både offentlige og private, basert på de nyeste teknologiene som er tilgjengelige. 25 kolleger betjener rundt 150 kunder aktive i Spania, som Orden San Juan de Dios, Porcelanosa og Pronovias. Integrho behandler i dag lønnsslipper for over 150 000 ansatte.

  Kobe Verdonck
  SD Worx har en klar ambisjon om å være den ledende europeiske leverandøren av integrerte ende-til-ende HR-løsninger for alle organisasjoner og arbeidere. Med dette oppkjøpet styrker vi vårt fotavtrykk i Spania, og vi forsterker vår portefølje av egen lokal lønns- og HR-programvare. Integrho har en veldig robust lønnsmotor, som har rik funksjonalitet innen lønn og tid og oppmøte. Vi har en felles lidenskap for innovasjon og kundeopplevelse. Sammen kan vi tilby kundene våre en full pakke med innovativ HR-teknologi med ekstra outsourcing, konsulenttjenester og datatjenester på toppen, og de får tilgang til det brede europeiske markedet der vi er til stede.
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx
  Carlos Pardo
  Vi startet et samarbeid med Integrho for ett år siden, og dermed kjenner vi teamet og produktene deres godt. Jeg ser frem til å jobbe med denne nye gruppen av talentfulle og motiverte mennesker, og føler en god kulturell passform. Dette vil helt sikkert bidra til å videreutvikle våre ambisiøse vekstplaner for å utvikle seg til 500 kolleger som støtter mer enn 300 kunder i løpet av de neste fem årene. Det vil også utvide vår tilstedeværelse fra tre til fem lokasjoner over hele Spania. På den måten opererer vi bokstavelig talt nær kundene våre, som vi støtter med innenlandske HR- og lønnsløsninger. Siden vi er et europeisk selskap, kan vi til og med hjelpe dem med deres internasjonale virksomhet over hele Europa.
  Carlos Pardo
  Carlos Pardo, Director General SD Worx Spain, SD Worx Spain

  «Vi er veldig glade for å bli med i et ambisiøst selskap som SD Worx, da dette vil gi våre ansatte og våre kunder mange vekstmuligheter. SD Worx legger vekt på lokale løsninger og tjenester for sine kunder, mens de også hjelper selskaper som opererer internasjonalt. Vi liker deres kundesentrerte tilnærming veldig godt. Det sier seg selv at forretningskontinuitet er garantert og at kundene våre kun vil dra nytte av dette oppkjøpet gjennom vårt utvidede tilbud og fotavtrykk”, sier Cristobal Malet, daglig leder for Integrho.