1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

SD Worx utvider irsk fotavtrykk med oppkjøpet av Intelligo

Intelligo Logo

SD Worx, den ledende europeiske leverandøren av HR-løsninger, har kjøpt Intelligo – en Irland-basert leverandør av HR- og lønnsprogramvare og outsourcingstjenester – for ytterligere å utvide sin tilstedeværelse i det irske markedet og for å styrke sin portefølje av egen lønns- og HR programvare.

Intelligo ble etablert for 26 år siden og har vært en pålitelig lønnspartner for mange ledende merkevarer over hele Irland og utover. Intelligos prisbelønte portefølje av løsninger og tjenester – MegaPay, MegaHR og MegaPay Outsourced – gir alle innovative løsninger til alle større bransjer i privat og offentlig sektor. Alt fra telekommunikasjon, 'Big 4' rådgivningsfirmaer, offentlige avdelinger, detaljhandel og mer, med selskaper som spenner i størrelse fra 200 til over 40 000 ansatte. Intelligo behandler nesten 40 000 lønnsslipper hver måned.

Intelligo har hovedkontor i Wicklow, nærliggende Dublin (Irland), og har en arbeidsstyrke på 67 ansatte. De har vært SD Worx` lønnspartner i Irland i 16 år, noe som gjør oppkjøpet til en naturlig beslutning for begge selskapene. Dette eksisterende forholdet vil bidra til å garantere forretningskontinuitet, og kunder kan dra nytte av det utvidede geografiske omfanget av SD Worx, samt tilgang til selskapets brede HR-tilbud.

  Kobe Verdonck
  Å ha Intelligo med i SD Worx forsterker ytterligere vår ambisjon om å være den ledende europeiske leverandøren av integrerte ende-til-ende HR-løsninger for alle organisasjoner og arbeidere.
  Kobe Verdonck
  Kobe Verdonck, CEO, SD Worx

  "Vi er på en langsiktig ekspansjonsreise, og oppkjøpet av Intelligo styrker vår tilstedeværelse og tilbud i Irland. Irland er et knutepunkt for forretningssamhandling og kundebasen vår vokser stadig, så med denne kunngjøringen vil våre kombinerte kunder, mer enn noen gang, dra nytte av våre best-i-klassen HR-tjenester," la Kobe til.

   Padraig Gill
   Siden 1996 har Intelligo bygget opp et rykte for å være en pålitelig leverandør av lønns- og HR-løsninger. Ved å bli med SD Worx tror vi at vi kan fortsette å levere på denne forpliktelsen, og at våre kunder vil dra nytte av det europeiske fotavtrykket og erfaringen SD Worx tilbyr. Vi tror også at SD Worx-kunder vil dra nytte av vår omfattende lokale irske kunnskap og ekspertise. Vi ser alle frem til å se forholdet blomstre når vi kombinerer krefter og integrerer tjenester i løpet av de kommende månedene.
   Padraig Gill
   Padraig Gill, Founder alongside John Kellegher, Intelligo
   About Intelligo

   Etablert i 1996, ble Intelligo grunnlagt av Padraig Gill og John Kellegher. En felles lidenskap for enkelhet og en evne til å stille spørsmål som kommer til kjernen av problemet førte til at paret utviklet en lønnsløsning spesielt for selskaper med krevende og komplekse lønnskrav. Den løsningen ble kalt MegaPay.

   Intelligo har utviklet lønnsprogramvare og har hjulpet selskaper på tvers av alle industrisektorer med å kjøre lønnslistene sine de siste 26 årene i hele Irland og Storbritannia, og har et vell av forståelse og erfaring med å levere pålitelige og pålitelige lønnsløsninger. Løsninger som gjør det mulig for bedrifter å administrere og betale sine ansatte nøyaktig, i tide, hver gang.