1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter & Presse>

SD Worx kjøper HRPRO og går inn i Balkan-regionen

Acquisition

SD Worx kjøper HRPRO

Det familieeide selskapet HRPRO har hatt suksess i over tjue år i Kroatia, Slovenia, Sentral-Europa og hele Balkan-regionen, inkludert Serbia, Bosnia-Hercegovina, Makedonia og Bulgaria.

Selskapet har i dag over 60 ansatte og en omsetning på EUR 3,1 millioner i 2021. HRPRO gir kontinuerlig utvikling, implementering og vedlikehold av «HRNET». I tillegg har de en egenutviklet komplett HR-programvareløsning på flere språk som inneholder moduler for Core HR, lønn, timeregistrering, talent, læring og utvikling, rekruttering samt reise og utlegg med over 250 000 aktive brukere i 16 land. HRPRO har mer enn 130 kunder, store regionale og internasjonale selskaper, både i offentlig og privat sektor.

Utvider vårt europeiske fotavtrykk

«SD Worx har en klar strategi om å bli den ledende leverandøren av lønns- og personaladministrasjonstjenester i Europa. Med dette oppkjøpet utvider vi vårt europeiske fotavtrykk til Sørøst-Europa og styrker vår portefølje av vår egen lønns- og HR-programvare. Dette er en unik mulighet til å komme inn på Balkan og markedet.

Med HRNET har vi nå vår egen intellektuelle eiendom i nye lønnsland med en sterk internasjonal og regional kundebase. Vi ser mange muligheter ettersom mange lokale bedrifter vokser og internasjonale arbeidsgivere flytter virksomheten til regionen, og skaper interessant makroøkonomisk drivkraft. Å være tilstede og lykkes i denne regionen er derfor helt i tråd med vår strategi», sier Kobe Verdonck, administrerende direktør i SD Worx.

Akselererer vekstplanene

«Ved å slutte oss til SD Worx kan vi akselerere våre vekstplaner i Kroatia og hele Balkanregionen og utvide vårt tilbud ytterligere. Samtidig vil vi ha tilgang til landene hvor SD Worx allerede er aktiv i dag. Det er åpenbart at vi vil garantere forretningskontinuitet for våre ansatte og våre kunder. Vi er overbevist om at begge selskapers kunder vil dra nytte av dette oppkjøpet gjennom vårt utvidede tilbud og vår tilstedeværelse.

SD Worx er en solid og ambisiøs organisasjon som kontinuerlig investerer i fremtiden til sine kunder og ansatte og vi ser frem til å etablere godt samarbeid, dele kunnskap og erfaring og øke innovasjonskapasiteten», sier Jasmina Lukačević, daglig leder i HRPRO.