1. Home>
  2. Om oss>
  3. Nyheter & Presse>

Nytt rekrutteringssystem – SD Worx blir partner med Teamtailor

Hva skjer når et av Europas største HR-selskaper blir partner med Nordens ledende rekrutteringsselskap?
Teamtailor

– Kundene våre kan vokse raskere. Deres rekrutterings- og HR-prosess går nå sømløst hånd i hånd, sier Purvi Tegle, ansvarlig for samarbeidet og Product Owner i SD Worx.

Fra 2022 vil SD Worx og Teamtailor være partnere. Det betyr at alle som bruker People-modulen i SD Worx HR har mulighet til å legge til et smart rekrutteringssystem i sine HR-prosesser.

– Det forenkler rekrutteringsarbeidet, både for ledere og HR-ansatte. Det blir mindre administrativt arbeid og en fleksibel løsning for både kandidatene som søker jobb og for de som rekrutterer, sier Fredrik Mellander, Head of Partnership i Teamtailor.

Teamtailors brukervennlige system forenkler alle deler av rekrutteringsprosessen.

På sin plattform kan bedrifter skreddersy karrieresider, tiltrekke seg talent gjennom smart markedsføring, planlegge intervjuer og samle all nødvendig data på ett sted under rekrutteringen. Gjennom en integrasjon blir informasjonen nå automatisk overført til SD Worx HR-modulen People, hvor onboarding tar over når ansettelsen er i boks.

Som partnere kan vi sammen støtte hele kandidatreisen fra rekruttering til ansettelse og onboarding, sier Purvi Tegle, Product Owner i SD Worx. Systemene sparer tid for HR, ledere og rekrutteringsmedarbeidere. Ingen trenger å jobbe side ved side lenger, siden alt skjer automatisk.

Med denne moderne løsningen for rekruttering og onboarding kan bedrifter tiltrekke seg flere ansatte.

– I tillegg blir de interne prosessene sikrere. Ingen informasjon står i fare for å gå tapt eller gå galt på veien på grunn av den menneskelige faktoren, sier Purvi.

Den nye rekrutteringsløsningen for SD Worx HR er tilgjengelig fra januar 2022.