1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

Belgiske SD Worx kjøper Aditro

Belgiske SD Worx kunngjorde i dag at de kjøper hele Aditro sin virksomhet i Norden.
aditro

SD Worx er en ledende leverandør av HR- og lønnstjenester i Europa med 4600 ansatte i 12 land. I 2020 hadde SD Worx en omsetning på 743 millioner euro. Bedriftene har en lignende bakgrunn og leverer både skytjenester og outsourcingtjenester innen HR og lønn til sine kunder.

  https://fast.wistia.net/embed/iframe/69hvs01vkt?dnt=1

  – Vi føler at det er en god match mellom oss og SD Worx og vi deler synet på fremtidens HR- og lønnsmarked, sier Martin Sjögren, administrerende direktør i Aditro. Sammen vil vi kunne tilby våre nordiske kunder løsninger i andre europeiske markeder, men vi har også en rekke produktsynergier i våre eksisterende tilbud, fortsetter han.

  Dette oppkjøpet skjer for å skape Europas ledende leverandør av HR- og lønnstjenester. SD Worx vil fortsette å investere i Aditros produkter og tjenester, men også tilby løsninger fra SD Worx sin produktportefølje.

  – Aditro har en veldefinert roadmap for å utvikle kjernetilbudet vårt. Sammen med SD Worx vil vi også starte en rekke nye strategiske tiltak for å videreutvikle virksomheten, fortsetter Martin Sjögren.

  Vivienne Karlsen, daglig leder i Aditro Norge, understreker at ingen av våre norske kunder vil oppleve noe annet enn «business as usual» for Aditro. Vi skal fortsette med de samme gode leveransene og oppfølgingen som vi alltid har hatt. Om noen av våre kunder har spørsmål kan de selvsagt adressere dem til meg eller til den som er ansvarlig navngitt kundekontakt for dere. «Vi i Aditro Norge gleder oss nå bare over å bli en del av SD Worx familien og de mulighetene det skaper fremover, både for oss, og for våre kunder.»