1. Home>
 2. Om oss>
 3. Nyheter & Presse>

XACCT har valgt SD Worx Lønn for sine kunder

XACCT inngår ny avtale med SD Worx (tidligere ADITRO) og vil nå tilby lønnstjenester til sine kunder på SD Worx Lønn, og forsterker med dette sin posisjon som en av de fremste på levering av fullservice lønnstjenester i Norge.
Norway press hiking

Visjonen for XACCT er å være fremst i Norge på digital transformasjon og effektivisering av regnskaps- og lønnsfunksjonen for norske virksomheter. Med en unik kombinasjon av faglige eksperter på lønn, teknologi-eksperter og sterke leverandører, som blant annet SD Worx på området er grunnlaget lagt for å ta en slik posisjon.

«Vårt fokus har alltid vært å benytte teknologi smart for å levere effektive prosesser for kunden, og gjennom det kunne redusere kostnadene. Det er gjennom gode leverandører som SD Worx man utvikler seg og blir i stand til å gi kunden et helhetlig tjenestetilbud som grunnlag for å ta ut potensiale for gevinster» Marius Berg, CEO i XACCT.

For XACCT handler det om å ta i bruk teknologien riktig, etter beste praksis og ha de rette leverandørene slik at kundene kan ta ut gevinster og bruke sine ressurser på andre områder! Nå med SD Worx som langsiktig leverandør av lønnssystem.

Fullservice lønnstjenester basert på SD Worx Lønn

SD Worx og XACCT er ikke nye for hverandre. XACCT har levert lønnstjenester til sine største kunder på SD Worx Lønn i snart 10 år. Den store forskjellen nå er at Xacct kan levere lønnstjenester fra egen produksjonslinje. Tidligere leverte de tjenester basert på at kundene selv har installert SD Worx og de jobbet i kundens prosesser. Nå kan de tilby en fullverdig tjeneste til sine kunder basert på egen modell, og de kan strømlinjeforme og automatisere lønnsprosessene for alle sine kunder.

Hvorfor valgte dere SD Worx?

Vårt utgangspunkt er at XACCT og SD Worx utfyller hverandre godt. Med SD Worx på laget kan Xacct utvikle og automatisere lønnsprosessene og levere mer effektivt til flere kunder. Det er her SD Worx har sin styrke og dette gir gevinster både for oss som leverandør og for våre kunder. Xacct sin erfaring er at vi kan redusere så mye som 50% av kostnadene relatert til lønnsfunksjonen hos kunden gjennom å ta grep på dette området.

I tillegg er SD Worx en norsk systemleverandør med sikkerhet og personvern i fokus. For XACCT er håndtering av sikkerhet og personvern svært viktig.

«At vi har en norsk systemleverandør som SD Worx på laget, som har sikkerhet i fokus og evner å levere på det er definitivt en stor fordel.»

SD Worx kan som en av de første i Norden vise til en sertifisering på personvern, og når vi snakker om levering av lønnstjenester er sikkerhet og personvern viktig å ivareta. At SD Worx er en norsk leverandør som utvikler og har all sin teknologi levert fra norsk jord er også viktig for mange virksomheter, avslutter Marius Berg, CEO i Xacct.

For SD Worx representerer XACCT og deres rådgivere en fornøyd kunde gjennom mange år. En kunde som i mer enn 30 år har levert lønnstjenester til norske virksomheter. De er spesialiserte, kunnskapsrike og er en selvgående kunde som vi har jobbet tett med i mange år. Vi er trygge på at XACCT forvalter SD Worx og våre felles kunder på en kompetent og god måte og er glade for at vi har fått til en ny avtale med XACCT.

  norway press hiking

  Kjører du lønn for flere selskaper?

  SD Worx Lønn passer for konsern, lønnsoperatører, lønningskontorer eller byråer som håndterer lønn for flere avdelinger eller firmaer. I løsningen får du en sikker og digital måte å kommunisere med dine klienter/kunder, sende transaksjoner, dele filer og sende rapporter fra lønningskontoret til kunde eller klient.

   Les mer om lønnssystem for byråer