1. Home>
 2. Event og Webinar>

Let’s reinvent talent and career management

Se Jan Laurijssen, HR-evangelist, forsker og konsulent i SD Worx, sin presentasjon fra Strategy Talk HR 2024 som ble holdt i Helsinki 15. mai 2024.

I presentasjonen diskuterte Jan de viktigste punktene innen talent- og karriereledelse i fremtidens arbeidsliv.

Se innspilt presentasjon
SD Worxin tutkija Jan Laurijssen puhumassa Strategy Talk HR 2024 -tapahtumassa

Innspilt:

Fyll inn skjema for å se innspillingen

  Presentasjon: Let’s reinvent talent and career management

  Jan Laurijssen, forsker og konsulent i SD Worx, holdt en presentasjon på Strategy Talk HR i Helsinki i mai 2024. I presentasjonen diskuterte Jan de viktigste punktene for talent- og karrierehåndtering i fremtidens arbeidsliv:

  • Hvordan nye arbeidsmodeller påvirkes av ny teknologi og endrede standarder, og hvilke utfordringer dette medfører for organisasjoner, ansatte og samfunnet som helhet.
  • Overgang fra en tradisjonell karrieretilnærming til en dynamisk
  • Bruke et "tilbuds- og etterspørselsperspektiv" i talentledelse.
  • Diskutere moderne, forskningsbaserte strategier for å fremtidssikre talent- og karriereutvikling i et arbeidsmiljø i rask endring. 

  Presentasjonen er på engelsk. Se opptak av den 20 minutter lange presentasjonen.
   

  Om Jan Laurijssen 

  Jan Laurijssen er en velkvalifisert HR-konsulent og en ledende forsker ved SD Worx og universitetet i Antwerpen. Han rådgir kundene våre om "fremtidens arbeid", underviser og er en høyt verdsatt foredragsholder om temaet.

  Jan leder også forskningen på "Next Generation Work", som utføres av professor Ans De Vos i samarbeid med Antwerp Management School. Han er spesielt interessert i Talent Management og søker svar på spørsmålet: "Hvorfor former bedrifter arbeidsstyrken sin slik de gjør?".