1. Home>
 2. Event og Webinar>

En bedre onboardingprosess

Et webinar om hvordan en av SD Worx sine egne HR-avdelinger forbedret onboardingprosessen sin. Få tips og råd om hva som er viktig for at medarbeiderne skal trives og bli værende i din bedrift.

Se innspilt webinar
Talerne i webinaret om en bedre onboardingsreise

Innspilt:

Fyll inn skjemaet for å se webinaret

  Innspilt webinar: En bedre onboardingprosess

  I dette innspilte webinaret forteller Fanny og Marialena fra SD Worx Sverige, om hvordan de gikk frem for å forbedre virksomhetens onboardingprosess. De går gjennom hvordan vi i SD Worx bruker systemene våre til å gjøre prosessen bedre, smartere og mer effektiv. I tillegg forklarer de hvor viktig en god onboarding er for hele organisasjonen, hva du bør tenke på og hvilke aspekter som er viktige for at medarbeiderne skal trives hos deg.

  NB! Webinaret er på svensk.

  På 30 minutter går vi gjennom:

  • Viktigheten av en god onboarding og de ulike aspektene av den.
  • Hvilke roller som finnes og hvilket ansvar de ulike rollene har i onboardingen.
  • Hvordan vi bruker teknologien til å forbedre og effektivisere onboardingen.
  • Konkrete tips og råd.
  • Hvordan vi jobber med 30-60-90-mål.

  Hvem passer webinaret for? Webinaret passer for deg som jobber med HR, talent management og rekruttering.

  Talere: Webinaret holdes av Fanny Fremdling, People Business Partner i SD Worx Sverige og Marialena Aaltonen, Head of Payroll Consulting i SD Worx Sverige.

   

  Talere

  Fanny Fremdling

  — People Business Partner i SD Worx 

  Fanny har lang erfaring innen HR og har jobbet både strategisk og operativt i ulike bransjer. Fanny er en allsidig og forretningsorientert People Business Partner. Hun drives av å skape optimale forutsetninger for at organisasjonen skal utvikle seg og nå sine mål.

  I sin nåværende rolle i SD Worx støtter hun den svenske og danske organisasjonen i alle HR-spørsmål. Hun er ansvarlig for de årlige HR-prosessene samt digitaliseringen av interne HR-prosesser. Fanny er også involvert i å drive globale prosjekter på områder som pre- og onboarding.

   

  Marialena Aaltonen

  — Head of Payroll Consulting i SD Worx 

  Marialena har en nesten 20 år lang karriere i SD Worx bak seg. Hun har hatt flere roller, blant annet som lønnskonsulent og prosjektleder. Fokuset er og har alltid vært kunden.

  I sin nåværende rolle er hun teamleder for lønnskonsulenter som veileder nye og eksisterende lønnskunder.