1. Home>
 2. Event og Webinar>

AI and HR - between hope and hype

AI er på vei inn i arbeidslivet for alvor, men mange av oss mangler en grundig forståelse for hvordan AI påvirker HRM (Human Resource Management). I webinaret den 10. april, skal vi prøve å avklare de ulike hypotesene og antakelsene som finnes om AI og HR.

Meld deg på webinar
Bilde av taleren til webinaret, Jan Laurijssen

Dato:

Når:

Meld deg på webinaret

  Webinar: AI and HR - between hope and hype

  AI er godt i gang med å gjøre sitt inntog på arbeidsplassene våre, på godt og vondt. Mange av oss mangler imidlertid en grundig forståelse for hvordan bruken av AI påvirker HRM (Human Resource Management), både med hensyn til virksomheten som helhet og for de ansatte.

  Velkommen til webinar 10. april der Jan Laurijssen, HR-konsulent og forsker hos SD Worx, skal prøve å prøve å nøste opp i mylderet av hypoteser og påstander rundt AI sin framgang i HR-verden. Vi skal se nærmere på hva vi vet per nå og hva vi ønsker oss for fremtiden, men også hva som kan være trusler og risikoer.

  Webinaret holdes på engelsk.

  For hvem? For deg som jobber med HR, Talent Management, rekruttering, tidsstyring eller lignende.

  Når? Onsdag 10. april 2024, kl. 13:00-13:45 CET

  Kan du ikke se webinaret live? Meld deg på uansett, så får du en lenke til opptaket som du kan se når det passer deg.

  Talere

  Jan Laurijssen - HR-evangelist, forsker og konsulent hos SD Worx og University of Antwerp

  Jan Laurijssen er en velrenommert HR-konsulent og en ledende forsker hos SD Worx og Antwerpens universitet. Han konsulterer våre kunder om “fremtidens arbeid”, underviser og er en meget populær foredragsholder i emnet.

  Jan leder også forskningen rundt “Next Generation Work” som utføres av professor Ans De Vos i samarbeid med Antwerpen Management School. Han er spesielt interessert i Talent management og søker svar på spørsmålet: “Hvorfor utformer bedrifter sin personalstyrke som de gjør?”