1. Home>
 2. Event og Webinar>

AI and HR - between hope and hype

AI er på vei inn i arbeidslivet for alvor, men mange av oss mangler en grundig forståelse for hvordan AI påvirker HRM (Human Resource Management). I dette webinaret prøver vi å avklare de ulike hypotesene og antakelsene som finnes om AI og HR.

Se innspilt webinar
Bilde av talerne til webinaret

Innspilt:

Fyll inn skjema for å se webinaret

  Webinar: AI and HR - between hope and hype

  AI er godt i gang med å gjøre sitt inntog på arbeidsplassene våre, på godt og vondt. Mange av oss mangler imidlertid en grundig forståelse for hvordan bruken av AI påvirker HRM (Human Resource Management), både med hensyn til virksomheten som helhet og for de ansatte.

  Se vårt innspilte webinar der Jan Laurijssen, HR-konsulent og forsker hos SD Worx, prøver å prøve å nøste opp i mylderet av hypoteser og påstander rundt AI sin framgang i HR-verden. Vi ser nærmere på hva vi vet per nå og hva vi ønsker oss for fremtiden, men også hva som kan være trusler og risikoer.

  Webinaret er på engelsk.

  For hvem? For deg som jobber med HR, Talent Management, rekruttering, tidsstyring eller lignende.

  Talere

  Jan Laurijssen - HR-evangelist, forsker og konsulent hos SD Worx og University of Antwerp

  Jan Laurijssen er en velrenommert HR-konsulent og en ledende forsker hos SD Worx og Antwerpens universitet. Han konsulterer våre kunder om “fremtidens arbeid”, underviser og er en meget populær foredragsholder i emnet.

  Jan leder også forskningen rundt “Next Generation Work” som utføres av professor Ans De Vos i samarbeid med Antwerpen Management School. Han er spesielt interessert i Talent management og søker svar på spørsmålet: “Hvorfor utformer bedrifter sin personalstyrke som de gjør?”

  Magnus Eklöv - Business Solution Manager i SD Worx Sverige

  Med over 20 års erfaring fra IT-bransjen er Magnus en erfaren Business Solution Manager i SD Worx. Hans oppgave er å designe og levere smarte og brukervennlige løsninger som støtter hele kundereisen for HR- og lønnsprosesser, i tett dialog med potensielle og eksisterende kunder.

  Som tidligere CTO og Head of Product Management, har Magnus en sterk bakgrunn innen smidig produktutvikling, kvalitetssikring og produktstrategi. Han har også en lidenskap for menneskelige ressurser og ledelse. Magnus drives av å forenkle komplekse prosesser og skape verdi for virksomheten og kundene.