1. Home>
 2. Event og Webinar>

Sertifisering SD Worx Byrå

Kompetanse selger! En sertifisering skal sikre at konsulenter hos byråene har nødvendig kompetanse og verktøy for drift og oppsett av nye klienter. Fokuset i programmet er å gi grunnleggende opplæring i oppsett, konvertering av data og generell bruk av SD Worx Lønn og/eller SD Worx HR.

Programmet vil lære deg hvordan du starter opp nye klienter, bruker HR- eller lønnssystemet mest mulig effektivt og vise deg beste praksis i daglig drift av dine klienter. I tillegg får du bevis på at du er en Sertifisert SD Worx Partner. Sertifiseringen er modulbasert, og det er tester i etterkant av en modul for å få modulen godkjent.

Best på HR og Lønn
Dame med kaffekopp

  Slik blir du et sertifisert byrå

  Det stilles krav til hver enkelt partner mht. hvor mange konsulenter som skal være sertifisert til enhver tid. Sertifiseringen er todelt og består av sertifisering og resertifisering. En sertifisert konsulent hos en byråpartner, må ta årlig resertifisering for å opprettholde sin status som sertifisert konsulent. Vi har også en egen sertifisering for salg.

  Hvem kan sertifisere seg?

  De byråene som bruker SD Worx sine løsninger innen HR og Lønn. Implementeringspartnere må også gjennomføre sertifisering. 

  Når du som byrå har oppnådd avtalt antall sertifiserte konsulenter kan dere benytte dere av vår ‘certified partner logo’ i egne kanaler. Du som konsulent får også egen e-post banner og «badge» som du kan benytte for å vise din sertifisering.  

  -> Jeg vil sertifisere meg på SD Worx Lønn

  -> Jeg vil sertifisere meg på SD Worx HR

   Lønnsstjerne

   Sertifisering SD Worx Lønn

   Programmet vil lære deg hvordan du starter opp nye klienter, bruker lønnssystemet mest mulig effektivt og vise deg beste praksis i daglig drift av dine klienter. I tillegg får du bevis på at du er en Sertifisert SD Worx Partner. Sertifiseringen er modulbasert, og det er tester i etterkant av en modul for å få modulen godkjent.

    Påmelding sertifisering Lønn
    HR stjerne

    Sertifisering SD Worx HR

    Sertifisering på SD Worx HR for regnskapsbyråer er heldigital og kan tas når som helst. Du vil etter påmelding bli registrert og godkjent som deltaker og få tilgang til opplæringsløpet i Learnifier (vår digitale opplæringsplattform). Dette kan ta opp til 3 virkedager og se etter en e-post fra Learnifier for tilgang. Du må gjennomføre og bestå de modulene som gjelder for din rolle.

     Påmelding sertifisering HR

     Hvorfor sertifisering?

     Lønnssystem og lønnsoutsourcingKompetanse selger!

     Det er stor rift om talentene der ute. Vi vet at det er flere innen lønn og HR som ønsker å jobbe med SD Worx sine løsninger. Her får potensielle kandidater bevis på at det er mulig å jobbe med SD Worx sine løsninger hos nettopp dere. Potensielle kunder får også et godt inntrykk av dere som samarbeidspartner.

     PayrollMer effektiv lønnsproduksjon

     Ved å gjennomføre vårt sertifiseringsprogram får du alle tips og triks om hvordan dere kommer i gang med en standardisert og effektiv produksjon for mange klienter. I tillegg vil du få kunnskap om hvordan SD Worx Lønn kan tilpasses for virkelig store kunder. SD Worx Byråportal er også tema.

     ExpertiseGratis tilgang til alle online kurs

     Du får gratis tilgang til våre digitale standard kurs. Behovet for support og konsulentbistand fra SD Worx vil også reduseres, slik at du som byråpartner vil spare både tid og penger.

     Hva inngår i sertifiseringen på SD Worx Lønn?

     Sertifisering er modulbasert og består av en rekke temaer og er en blanding av flere online kurs og en fysisk fagdag som gjennomføres årlig. Det er noen felles kurs og webinar som er obligatorisk for alle roller. 

     Gjennom resertifiseringen påfølgende år blir konsulentene oppdatert på ny funksjonalitet og endringer i løsningen. I tillegg vil du få et dypdykk ned i ulike tema, for å øke konsulentens kompetanse. Aktuelle temaer her er blant annet utbetaling av feriepenger og årsavslutning, fri lønnsrapport, lønnsarter osv.  

     Etter du er sertifisert vil du ha kunnskap innen følgende temaer:

     • SD Worx Cloud, drift og sikkerhet, SFTP område 
     • Salg av SD Worx sine løsninger 
     • Implemementering og produksjon av lønn 
     • Opprettelse av firma, bruker- og tilgangsstyring 
     • Tabellstyring 
     • Importdefinisjoner 
     • Grunndata - import og konvertering 
     • Transaksjoner – import og konvertering 
     • Fraværsmodulen 
     • Etterbetaling 
     • Automatisering  
     • Ansatt-, leder-, klient- og byråportal 
      Jeg vil sertifisere meg
      Lønnsstjerne

       NO Byrå partner sertifisering

        Sertifiseringsbevis

        Som sertifisert partner mottar du vår eksklusive «SD Worx Certified Partner» badge. Denne kan dere bruke på LinkedIn, egen hjemmeside, i e-post banner, signatur m.m.

        Dette merket er et bevis på profesjonalitet. Dette beviset gir eksisterende og potensielle kunder et inntrykk av at dere er en profesjonell aktør med god kompetanse på SD Worx. I en del konkurransegrunnlag så kan det ligge et krav om at lønn skal leveres på SD Worx.

        Det er også stor rift om talentene der ute. Vi vet at det er flere innen lønn og HR som ønsker å jobbe med SD Worx sine løsninger. Her får potensielle kandidater bevis på at det er mulig å jobbe med SD Worx sine løsninger hos nettopp dere.

        .

         Priser og praktisk info

         Hva koster det? Som byråpartner får du hele kurspakken, inkludert ett fysisk kurs i Oslo med lunsj, kursmateriell, tester og SD Worx Certified Partner logo helt kostnadsfritt. Vi tar kun en No-show-avgift på fysiske arrangement. 

         Hvor ofte kan du sertifiseres? Sertifisering og resertifisering på Lønn skjer årlig. Sertifiseringen på HR er heldigital og kan påbegynnes når som helst. 

         Når starter det? Første felles resertifiserings webinar for konsulenter går av stabelen allerede 15. mars 2024. 

         Hva om jeg går glipp av et kurs eller blir syk – må jeg da vente ett år til neste gang? Ikke nødvendigvis. Våre standard kurs som er inkludert i kursløpet arrangeres flere ganger årlig. Dokumentasjon fra våre fysiske kurs vil ligge tilgjengelig i vår kursportal. Du må gjennomføre og bestå SD Worx sine tester per modul for å bli sertifisert. 

         Hvilke regler gjelder for sertifiseringen? Du må gjennomføre og bestå de modulene som gjelder for din rolle (salg, produksjon lønn, implementering og consulting) '

         -> Til sertifisering LØNN

         -> Til sertifisering HR